Legally Blonde

tänkte se legally Blonde ikväll . Har typ sett den 300 ggr men det var längesedan jag såg den så tänkte att jag skulle se den ikväll. Den är både rolig och bra så jag tror att ni kommer att gilla filmen. Börjar klockan 21.00 på kanal 3 om dt e någon som vill se.

                                                        HANDLING!



Elle Woods (Reese Witherspoon) har ungefär allt en ung flicka kan önska sig. Hon är snygg, rik och blond, plus - hon är ordförande för sin kvinnoförening, Delta Nu, vid UCLA Universitetet (University of California Los Angeles) Så, ja, hon har nästan allt tills en dag då hennes supersnygga, superrika pojkvän Warner Huntington (Matthew Davis) beslutar sig för att dumpa henne för att hon inte är tillräckligt seriös...

Men man ska aldrig underskatta en blondin. Elle är fast besluten om att vinna tillbaka Warner, även om det innebär att åka till samma college som honom - Harvard. Men att komma in på Harvard borde inte bli så svårt för en snygg, smart tjej som Elle. Det enda som behövs är en pool, mimimal bikini som glittrar, en videokamera och - voilá! Du har en plats på universitetet!

Så Elle packar sina väskor och flyger över halva landet till Massachusetts och gör en - minst sagt - storslagen entré. Men trots hennes snygga klädstil, vackra hår och gulliga hund passar hon inte, enligt vissa, in på Harvard. Och, mannen i Elles liv, Warner har redan hittat en ny flickvän - den smarta, men elaka, Vivian (Selma Blair).

Elle står ut med mycket, förödmjukelser, hånskratt och mycket, mycket mer. Men trots det ger hon inte upp. Nu är målet inte längre Warner utan att hon, Elle Woods, ska ta examen med högsta betyg. Det borde väl få Warner tillbaka krälande till henne, eller hur? Men när Elle slutar på Harvard vet hon inte längre om Warner har allt hon önskar sig... Kanke kan hon hitta det i den mystiska, stiliga Emmett(Luke Wilson)?
 
 
                                                 TRAILER!
         




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0