underhålla mig själv

vet ni vad jag har märkt?
Jo att jag är bäst och då menar jag bäst på att underhålla mig själv ;P SÅ jävla grym e jag på det ;) Typ när jag lagar mat,diskar,städar (inte för att jag gör det så ofta) och när jag till och med e på toa (där är jag därimot ganska ofta),a ville bara att ni skulle veta dom små detaljerna,mohah xd






polparty

Igår efter träningen så hade jag,greta,alex,tobbe och jocke vår egna lilla polparty kväll! (Y)
Jag komm typ vid halv elva eftersom jag hade tränat och snacka om att det va jäkligt skönt att kliva i bubblepolen efter en träning. Alex har ju fått en bubbelpol som är så jäkla skön!!
Vi hade också så jäkla roligt och busiga va vi allt ;) På kvällen så hade vi så mysigt och när vi skulle sova låg typ alla på varandra,låter lite mysko och kan misstolkas här men nae det va riktigt mysigt! Tycker ni inte att det e riktigt mysigt när alla ligger i en hög och man knappast kan andas?,så himla mysigt! Jag vet att jag e lite veirdo av mig men äsch skit samma liksom xd


Vilken klubb jag går i

Jag fick en fråga om vilken klubb jag åker konståkning i,så jag tänkte vara snäll och svara på den xd
Jag har i hela mitt liv åkt i mölndals konståkningsklubb,men jag började precis i Team Spirit nu och Spirit består av 3 klubbar, Mölndals,landvetters och kungsbackas konståkningsklubb. Man kan väl säga att jag går i alla tre fast mölndals konståkningsklubb är jag mest i,liksom är tränare och sånt där ;)

Göteborg bombhotas

fick reda på att Nordstan i Göteborg bombhotas. Tydligen så ska detta ske imorn då,och jag som va där idag liksom,scary! Vet inte så mkt mer om det,men ni som bor i Göteborg kanske inte direkt ska kuta till Nordstan imorn direkt ;)


Så jacqe style

Har inte berättat än om min,michaelas och emmas lilla bussresa vi gjorde. Vi skulle till träningen i Söndags och så gick vi på bussen. Vi tog rätt buss bara att ibland åker den inte till ishallen utan tar en annan väg och fortsätter ut till kossornas land typ men det visste såklart inte vi. Så vi åkte med bussen och sedan såg vi att vi åkte förbi våran kära ishall och vi skrek ju stooop och fick panik typ. Det jobbiga va att det inte fanns en busshållplats närmare än 5 km från ishallen så vi åkte ju jätte långt bort eftersom bussen aldrig stannade så där stod vi och frös ihjäl i kossornas land typ. Vi stod sär och vi hittade ju vekligen inte tillbaks så att gå var ju inget att fundera över så då tänkte vi ringa någon och fråga om dom skulle kunna hämta oss. Problemetvi fick då var att emma hade glömt sin mobil hemma och michaela hade typ inga nummer på mobilen att ringa till så då tog jag upp min mobil för att ringa,men då såg jag ju att jag nästan inte hade några batterier kvar :S Vi fick typ världens panik men till slut fick vi skjuts efter massor av krongel (Y)

Ah det va min roliga dag i Söndags ;)


Cry

På musiken idag så gjorde jag,Greta och Jossan våran egna speciella låt xd Den är super bra *host* haha nej då,men den e faktiskt ganska bra för att vara oss då (Y) Texten är helt skev,har inget samband alls,men det får vi väl ändra någon annan gång,men såklart ska ni få ett smak prov (Y)


dödspiral

såg några bilder när jag och Emelie gjorde en dödspiral och den ser ju riktigt grym ut juh (Y) Det som är synd är bara att båda vi två inte gör dödspiral i programmet utan vi gör hopp i ligg ,men det är alltid gött att klara dödspiral ändå ;) Shit va gött det känns (Y)

För att vara oss är det faktiskt grymt! xd






Lite mer träning bara så blir det perfekto! ;)

RABIES

oh crap! Hittade en hare som låg på gården som hade massor skumm runt munnen. Skummet va mer än storleken på harens huvud så jag och pappa är nästan säkra på att den har rabies! Vi majlade polisen så antar att dom tar bort den snart för det är ju sådär bra om det kommer en busig unge och ska pilla på haren eller nått. Det läskiga är att om den har rabies som vi tror så finns det säkert fler harar och djur som har det :/ Jag som trodde att rabies inte fanns i Sverige :/ Attans för det!
Sjukt farligt att få det eftersom man dör om man får det så det är inget att leka med direkt!
Naj nu blev jag sugen på glass så chao sålänge ;)

just the way you are

Åh när jag hör låten "just the way you are" ryser jag så jäkla mkt! Shit va glad man hade blivit om någon hade skrivit en sån fin låt till en! Helt amazing (Y) Nog den bästa låten ever,såå fin att jag nästan dör!! Det som e så jäkla gulligt i denna låten är att att han tycker att hon är underbar så som hon är och att han inte vill ändra en ända sak på henne,så gulligt,jag blir så jäkla rörd! Vem blir inte glad av en sån låt liksom?? 

 Jacqes nya favvo låt!


aj,aj

Kom hem från träningen nyss och som vanligt va det skit kul! Det mindre roliga var att jag fick en skena i benet och mina nya träningsbyxor gick i sönder som kostade 700 kr,fattar ni?? Inte kul! Som tur var så dämpade ju byxorna så att jag inte fick ett djupt sår så att jag hade varit tvungen att sy så det va ju lucky för mig men ist behövs byxorna sys :/ Attans för byxorna,tur för mig xd
Nope nu måste jag nog allt sova så ni får ha det så jävla gött!

segt

Hela denna dagen har vart mega seg. Först så gick man upp tidigt till skolan för att göra två redovisningar,glosor och ett prov som man inte övat på. Trots att jag inte hade övat särskilt mkt på detta så gick det kanoners ändå,ganska veirdo! Aja man får väl vara glad för det ;) Nu sitter jag här och försöker komma in på min gammla dator som går i 0,1 km/h typ,så eftersom man inte ska få ångestattacker för att allt går så segt sitter jag här och bloggar med min underbart snabba dator ist ;)  Ne nu börjar min gammmla dator att öka lite tempo här så får väl fortsätta med det jag ska göra.
Ha det gött!

djurfarm hemma

Nu det senaste har jag märkt att vi har en hel djurfarm här hemma. Vi har Nicolina (kaninen) men nu har vi också plötsligt två katter! Dom är på våran ballkong hela tiden där Nico picko brukar sitta men nu kan vi inte ha henne där eftersom katterna gillar att busa med henne. Tyvärr kan det sluta ganska olyckligt om dom leker med lilla nico picko. Inte nog med att vi har två busiga katter som äter upp mammas blommor,vi får besök av skator som också gillar våran ballkong *suck*. Aja det är väl bara att gilla läget antar jag (Y)

Dolly är bara för  söt!


och busig


Dolly verkar känna sig som hemma på våran ballkong






Snacka om att vara trött efter att fått jaga runt Dolly i lägenheten...busig katt!



Questiion week

Okaj nu kör min lilla questiion week sak här och är ni tillräkligt smarta (som jag *host*) så kan ni svara på dom frågorna ;)

1.Lasses morbrors syster är inte hans moster. Hur är han då släkt med henne?

2.Vad har tant Tekla kvar när hon delat sin sista persika i fyra delar och gett de 4 delarna till dina 4 barnbarn?

3.Vilket är nästa ord i denna serie? MORA , VARG ; AROM , ….

4.När är Mike Tyson född?
- 31 april 1964
- 30 juni 1966
- 31 september 1968

5.Herr och frun Andersson har fem flickor som var och en har en bror. Hur många personer består familjen av?

Så alla smartchildren, nu kan ni ta och svara på dessa (Y)



träffa mentorn :)

Snart ska jag iväg till backa där jag ska träffa min mentor. Vi ska nämligen gå på sportlife där hon jobbar (Y) Ska bli as kul eftersom jag aldrig har gått på sportlife förut. Tummen upp för det (Y) Innan jag åker måste man ju ladda lite och det är precis det jag gör. Jag sitter nämligen med världens godaste glass i handen! Min hemgjorda glass xd MUMS!


mölndalsposten

idag kom mölndalsposten till våran skola när vi hade fotbollsspåret och gissa hur mkt klockan va?,halv nio och vi hade spelat sen halv åtta,ni kan ju bara gissa hur jag såg ut! Håret va som en ruffsboll,svettades floder och världens luffigaste fotbollskläder. Snyggt jobbat (Y) Det känns ju skönt att visa sig i tidningen på morgonen när man inte riktigt chillar på livet :/ Ajdå säger jag bara. Aja det är väl såhär livet är,det är bara att ta det som det kommer :)

Paranormal activity 2

Såg precis att en paranormal activity 2 ska komma ut. Den har premiär den 21 oktober! Måste se den säger jag bara ;)
Läskig som fan men ibland är det gött att bli vettskrämmd,eller va tycker ni? xd


städat rum...äntligen!

Efter två veckors tjat från mamma har jag fått mitt rum städat (Y) As härligt att ha det gjort,men har inte våttorkat golvet som jag borde göra xd Får se om jag orkar göra det imorn ;) Har iaf inga kläder och saker på golvet utan allt är där det ska...duktigt jacqe (Y)

Tänkte bjuda på rihannas låt "only girl in the world".

En man hänger sig framför webben :O

Såg en film på en man som hänger sig framför webbcameran. Det är sant och det stod i nyheterna. Han hade tydligen sagt att han skulle filma när han hängde sig och när han satte på webben va det någon som ringde polisen ,men dom kom försent. Det var massor som sa att han inte vågade eller skulle göra det,hur fan kan man säga så då? Om jag hade sagt så till någon och dom hade gjort det hade det känts som om jag va skyldig :S     Skit synd att sånt händer :/ Jag mådde lite illa när jag såg filmen så ni som e extremt känliga för sånt kollar inte,men ni som e dumma och vill se klickar HÄR. 


oh shit

Såg detta klippet på ana ginas blogg. Vet inte om det är på riktigt eller om det är fake men är det på riktigt är det as hemskt!
Kolla på hela klippet...


Lördag

Härligt med lördagar säger jag bara! Sovmorgon,träning,godis och myskväll! Attans att jag e lite små sjuk,men e lite bättre än vad jag va igår iaf ;) Naj nu ska jag sluta skriva om mina baciller.
Har bakat chokladbollar som faktiskt till min förvåning blev goda! Visst är baka det bästa tidsfördriv som finns! Håller ni inte med?


Välkommen åter Del 2


Välkommen åter Del 1

mohaha älskar denna serien! Ni som inte har sett den ni vet va ni ska göra....




Follow me

Följ mig genom eld och vatten. Följ mig genom sorg och glädje. Följ mig.... på bloglovin ;)
Mohah där satt den (Y) xd  Ne okej ska vara seriös några sekunder nu...alla ni som tycker pytte pytte lite om min blogg eller till och med jätte mkt om det finns några sånna,ni kan ju följa mig på bloglovin! Såå trevligt med lite stalkers ;)
Ni vet vad ni ska göra ----->

Possi possi (K)

just dance

haha så coolt! Hade gjort hela flygturen mkt roligare om dom hade sånt här i varje flygbolag...


Olala?

Idag va det träning i kungsbacka och vi började med att göra färdigt vår fina spirit planch (stavning?. Där var det också några hockey killar och som alla nog vet så känner dom ju sig som hemma överallt till och med i ishallen. Ja ni har gissat rätt, dom gick där med bara kallingar typ. Inte gjorde det oss så mkt men hade jag varit dom hade jag ju frysit ihjäl men vi vet ju alla hur dom e ;)
En till kul grej eller a kul och kul,när några gjorde en dödsspiral så ramlade dom och så åkte en över en liten del av den andras hår och ja ni kan ju gissa hur det slutade....Ja hon blev flintskallig! Mohaha ne skoja,men en pytte liten del av håret åkte av. Haha ett gott skratt fick vi ju iaf xd
Imorn är det ju skola så måste sova min skönhetsömn nu vettu men chaao!

är skit sugen på spagetti med köttfärssås och älskar också denna låten. Ville bara att ni skulle veta det (Y)



Mobilen??

Idag på konfirmationen så satt vi och pratade om bibeln och sånt. Som vanlitg så va det döds tråkigt så jag satt och smsade som man inte får göra,fy mig...booosig jacqe! aja iaf så pratade prästen om bibeln och så slutade han att prata och kom fram till mig och då trodde jag juh såklart att han hade sett att jag smsade men det hade han ju inte då. Iaf så han kom fram och frågade om han kunde få bibeln jag hade i handen men blond som jag e så trodde jag att han frågade om han kunde få mobilen så jao som ni nog räknat ut så sträckte jag fram mobilen. Pinsamt läge! Snacka om att jag fick världens skrattanfall när jag fattade att han ville ha biblen. Är man blond så är man liksom xd Jag tycker då att detta va skit kul men jag e juh lite random av mig men ni kanske fattar det roliga ändå. Ett gott skratt förlänger livet liksom...jag vill juh att mina läsare ska få ett långt liv ;)
Naj nu börjar jag allt bli trött så då säger vi natti natti!


hemma från Nittorp

Nu e jag hemma efter en helg i Nittorp. Det har gått så jäkla snabbt och det va skit kul (Y). Sammanlagt så hade vi 12 timmars is i helgen och vi ska träna 3 timmar till ikväll. ÄR riktigt trött men konstigt nog så längtar jag tills ikväll och e jäkligtg peppad.
Om ni vill veta vad vi gjorde i helgen så tränade vi mest såklart men vi hade mys på kvällen men skit mycket godis, yammi ;) Vi fick också supergod mat! Jag e så stolt över att jag pluggade dom timmarna vi var lediga. Jag gjorde färdigt en saga i svenskan och pluggade till provet i engelska som vi ska ha på Onsdag. Är jag inte duktig? xd
Naj niu ska jag vila lite innan jag ska iväg till ishallen igen. Ha det gött!





Nittorp now

Har skit brottom nu för dom kommer och hämtar mig vilken sekund som helst så detta får bli ett skit kort inlägg. Somsagt så ska jag på läger i helgen i Nittorp! ska bli skit kul (Y) Jag kommer hem på Söndag så då skriver jag massor som har hänt på lägret (Y) Okidokii vi sees!!


Nittorp next

I hgelgen blir det läger i Nittorp och åker imorn (Y) Ska bli super kul men man måste ladda lite eftersom vi kommer att träna så jäkla mkt! Kommer va tomato trött efter helgen men jag e fan peppad så det e tummen upp för det ändå ;)
Måste väl börja packa lite nu då så jag skriver ett inlägg imorn innan jag åker....om jag hinner då ;)
Chaoo!



run forrest ruun!

Fast man får juh ändra rubriken till "run jacqe run" ist,men såg bättre ut med forrest så fick bli så ;)
Aja iaf så ska vi i laget springa runt kungsbacka skogen idag och känner att jag inte riktigt kommer att gilla läget när jag e där :/ Sedan ska vi också ha fys vilket jag älskar,eller inte! Blää på det. Det positiva är iaf att vi kommer att ha is sen och det e ju tummen upp för det iaf (Y) Är faktiskt riktigt peppad att gå på isen och köra järnet! ;)
Nu ska vi snart åka så får avsluta detta intressanta inlägget nu då ;)

Adios amigos! ...eller hur det stavas :/


I´m a witch

Oonaj,snälla jacqe som aldrig e sur eller arg tappade humöret lite idag! :/ Inte bra!
Jag va nämligen tränare idag och jag brukar ha jätte bra tålamod och inte bli uppretad osv men jag va så trött idag och så va jag vikarie åt en grupp som verkligen inte lyssnade och sket i allt och verkligen inte kämpade och det e det värsta som finns och då blev jag skit sur som en sur kärring. Själv så hatar jag tränare som e sura och sånt och ändå va jag sån själv idag,inte bra :/ Okej jag va inte jätte sur men jag va ändå inte glad som jag brukar vara och som gör barnen glada men naaj inte idag för då förvandlades jag typ till en möglig sur påskkärring! Det va det intressanta jag tänkte skriva om idag,trevligt eller hur? ;)
Naj måste ju sluta med något positivt och det är att Desperate housewives börjar idag! (Y) Låter som värsta desperata figuren men den serien är verkligen såå bra :) Tummen upp för det ;)


chill dag ;)

Shit vilken skön dag det har varit idag! :)
Sov till typ 12 och så har jag kollat på en thriller. Sedan bakade jag många och stora kokosbollar,MUMS ;)
Nu har jag precis kollat färdigt på den andra filmen som va en horror. Den va as bra,men lite läskigt e det nu efter och speciellt när man e själv. Så typiskt mig att titta på skräckisar när jag e ensam och sen skiter jag typ på mig :/ Att jag aldrig lär mig av mina misstag! Jaja får väl hoppas att jag lär mig någon gång iaf ;)
Just nu lyssnar jag på lite musik och gottar mig framför tv:n eller snart iaf. Så himla skönt att vara pigg! Har typ inte varit såhär pigg på två veckor men nu e det slut med det. Längtar faktiskt lite till skolan och speciellt nu när man e så pigg (Y) Får bara hoppas att jag är lika pigg imorn så kommer det bli en lika toppen dag som idag (Y). 

ha det gött!


10 timmars träning

Gick upp kl 6 imorse för att åka till fotskäl för att träna. Tränade från 07.45 till 13.00 i fotskäl och sedan åkte vi till en i spirit för att äta. Vi kollade också på filmen "mean girls" hos henne och det va mysigt och eftersom man va trött så slocknade ögonen efter en stund. Iaf så efter vi hade vart hos henne åkte vi till kungsbackas ishall för att sätta mål och sånt från 17.00-19.00. Sedan hade vi en "fika" paus i ungeffär en halvtimme och sedan hade vi uppvärmning. Såklart så tränade vi juh i kungsbacka från 20.00 till 22.00 och jao vad säger man?, Jag e dödstrött! Kul va det iaf och vi va as grymma som klarade av att kämpa 100 % i slutet också även om vi var jätte trötta efter en lång dag (Y) Tummen upp för oss ;) Nu e jag somsagt jätte trött så nu ska jag sova och det blir ingen skola imorn för min del eftersom jag måste få sova lite nu. Imorn ska jag bara chilla på livet,dricka varm oboy,titta på film och sova! Skön dag imorn och det e jag värd tycker jag ;)
Ni får ha en as ball dag imorn! Chingeling (Y)






fotskäl

tjena mittbena!
Har precis kollat på en as bra film "gost chip" men nu e det läggdags :/ Ska nämligen upp kl 6 imorn för ska träna i fotskäl med spirit från 08.00-13.00. Det e inte riktigt slut med träningar än den dagen utan vi ska åka till kungsbacka också och gissa vad vi ska göra där? Träna såklart och så ska vi prata lite om mål och sånt. Kommer vara en jätte peppad dag...eller inte! Ne nu blir jag sådär negativ igen,det får jag inte bli! Det ska bli jätte kul och det e alltid ett pluss i kanten att få lite skratt för det får man nämligen alltid när man e med spirit ;) Bra va? mohaha xd Jaja natti natti på er och så får ni ha det riktigt gött!

Pigg som vanligt (Y)

Dödspiral

Som jag berätta förra inlägget så slant ju en i laget när vi gjorde en döds spiral. Måste säga också att hon fick en lätt hjärnskakning vilket inte e kul! :( Hoppas att hon mår bra snart igen. Aja back to the roliga sakerna nu (bra engelska eller hur?), för er som inte vet vad en dödspiral är så tänkte jag vara så snäll att visa er ett klipp på youtube så att ni får se hur coolt det är.

Har bara tagit ett klipp från youtube och måste bara säga att det e verkligen inte så lätt som det ser ut att vara.

galen träning!

Usch vilken träning det va idag. Det va en rolig träning men ganska hemsk. Först så ramlade flera styckna och speciellt i vårat led och sedan låg det något på isen som både jag och en annan fick under skridskon typ samtidigt och gissa vad?,vi ramlade. Såklart va det inte slut på det hemska utan när vi skulle göra en döds spiral så slant hon som höll mig och slog i skinden mot isen och fick ett jäkligt stort sår. Det va riktigt hemskt och när jag först hörde att hon slant trodde jag att jag skulle få hennes skena i huvudet men tack gode gud så blev det inte så hemskt. Tur att inget värre hände iaf (Y)
Kan juh inte sluta detta inlägg med massa negativa saker så en positiv sak får jag såklart in ;)
Efter träningen så strechade vi lite och som vanligt så körde vi våran specialare....







Se va duktiga vi är ;)


knasboll

Ibland kan jag sitta och verkligen roa mig. Jag e lite egen om man nu ska uttrycka sig eller? Aja vrf inte bjuda på lite seriösa bilder när man ändå är så snygg...

 aw,ser ut som ekorren i ice age xd


Oh,shiit!


Avensjuk?


Nae,jag fyller väl inte år,eller? :D


Nemen...


Vilken cooling ;)


Vilken tuffing asså!

RSS 2.0