Hund som pratar?

Hahah så sööt! Dör av garv här änna....

coolt bröllop

haha lätt att jag ska ha ett sånt bröllop när jag gifter mig xd Sååå jäkla kul! XD

så sött

så jäkla söt! Man blir ju helt ifrån sig när man kollar på denna <3

Konfirmerar mig today ;)

MOHAHAHAH!!! Jäklar va skönt att jag konfirmerar mig idag! :D Så jäkla jobbigt har det varit att gå till kyrkan och sånt men nu är det slut med det! (Y) Okej liiiiiite trist är det väl...fast neee! ;)
Jag som är så morgon trött gick upp kl 7 och har precis gjort i ordning mig och ska åka till kyrkan om typ 20 min :/
Ska läsa en text om ljus också...kommer hacka sönder! :(
Ha det göötttt! ;)

äger

greta äger ! <3

Ut och springa?

Har så jäkla lust att gå ut och springa men har ju ingen att springa med :/ Är ju inte jätte kul att springa själv men får väl stå ut med mig själv iaf xd Ne då men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska eller inte...jobbigt liv xd Ser ju ut att börja regna snart och det blåser ganska mkt, men har ju så mkt spring i benen! Måste ju bli vig till säsongen börjar med laget igen. Är ju lika bra att börja tidigt med att strecha och sånt så slipper man göra allt i sista sekunden. Brukar inte sluta så bra då :P Hehe. Nae va säger ni? Ska jag springa bort all pizza jag åt idag eller? :P

Nice födelsedag

Igår va ju min fösdelsedag och släkten och söta Greta va här :) Fick 3900 ,örhängen och lite choklad som jag älskar (Y)  Ska se hur mkt en iphone 3 kostar, känns lite ovärt att köpa en men ändå inte. Aja får se hu rjag gör :)
Jag är typ fortfarande mätt efter all tårta igår. Sååå jäkla goda dom!
Senare på kvällen kollade vi ju såklart på Eurovision song contest och vi va så såå nära på att vinna, men Eric kom ändå på en as bra plats, 3:a! :) As bra gjort! Tyckte dock inte att rätt låt vann :/ Ungern eller Sverige skulle ha vunnit ju! Jaja sånt e livet vettu ;)
Tyckte ni att rätt låt vann?
Greta den busungen försökte ta ett kort när jag inte var berädd, blev sådär kan jag ju säga även om jag inte ser riktigt klok ut xd

15-årsdag! :D

Va är det för vanlig dag idag?, nej det är ingen vanlig dag för det är jacqes födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
Kan man tänka sig att lilla, eller nae förresten STORA jag är 15 redan? Tiden går ju för snabbt!! Idag ska släkten komma hit och jag ska äta sååå mkt tårta...kan äta lite åt er också ;)
Sovöver hos greta tills idag och på morgonen hade hon köppt chokladpudding och allt och så kom hon in på morgonen och sjung för mig!! SÅ GULLIGT!! Fick jätte gott te också! NICE! Sedan stekte vi lite pannkakor som blev jätte goda! Sedan åkte jag till Kungsbacka eftersom vi skulle ha kick boxning med laget och sheeetans va kul det va!! Efter det sjöng dom och jag bjöd jag alla på Delicatobollar (chokladbollar), tog ingen själv men dom såg jäkligt goda ut asså!! Kan det bli en bättre start på dagen eller? Nae knappast! Nu kurrar magen så får leta i kylskåpet om vi har något gott på min födelsedag, det får vi allt hoppas! XD
Haha fick denna vackra länken av söta Lovisa fisa!

Spinning med laget

Snart ska jag först till kållereds ishall för att vara tränare och sedan åker jag direkt till åby simhall för att ha spinning med laget, gött!
Känns nice med spinning nu när vi har så lite träningar på sommaren! Känns som om man kan käka lite extra godis då ;) Ska ge allt på den där cykeln och tänka på beach 2011 ;) hahah! Nae men e taggad asså!

WOW vilken röst!

om man nu kunde så skulle jag ha önskat mig en sån här röst...

Tisdagar suger!

Blää på Tisdagar!
Skoldagarna är ju pisstråkiga och bara stress hela dagen lång!! Inte kul någonstans!
Tycker vi ska skippa Tisdagar och bara sova bort dom, hade vart mysigt! ;)
Men tyvärr så funkar det inte direkt så, så jag får väl stå ut med Tisdagar dåra :/
En bra sak är iaf att vi börjar kl 9 , alltså får vi lite sovmorgon, plus att vi slutar ganska tidigt vid kl 2, så det e ju nice!
Ajaaa men ni får la ha en bättre Tisdag än jag imorn dåraa! ;)
Nu ska jag sova sött, ha det gött!
Inte för att det här har något med Tisdagar att göra, men är det någon som kommer ihåg denna låten från Eurovision ??

Present till mamma

Tänk att mamma fyllde hela 51 igår! Heeelt sjukt! Jag börjar få gamla föräldrar nu xd Det kanske snart är jag som får ta hand om dom ;)
Hahha nejdå xd Men iaf så igår va det mamma fyllde och jag gav henne aldrig en present igår så idag städade jag hela lägenheten,köpte blommor och sen när hon kommer hem från jobbet ska hon få ett varmt fotbad och ett glas vin! Jag ska såklart vara hennes slav heeeela kvällen också :D Visst e jag snäll?
Jag tror hon kommer att bli super glad när hon kommer hem, specielt när jag har gjort det så fint här med tända ljus och allt...nice!

Träning

Ska snart dra till träning då :D HAr ju vart sjuk så har inte tränat på en vecka så det ska bli riktigti skoj!! Ska vara i ishallen i 7,5 timme eftersom jag ska träna småbarn också...
Får väl köpa något gott att äta i mellan så jag blir lite taggad iaf :P

Knasig dag

Haha kan börja med att säga att jag va med Greta,Frida,Jasmine och Kalle en liten stund. Såklart gick vi till Mc Donalds (mitt andra hem) och käkade och jag skämde såklart ut mig som vanligt men med flit då kan jag ju påpeka! JAg gick då fram till två killar i typ 25 årsåldern och satte mig där och börja prata och skämde ut mig. Sedan hoppade vi lite höjdhopp men eftersom det inte fanns en typ "stav" man ska hoppa över så tog vi tejp vilket gick jätte bra eftersom man aldrig rev den då :D En kanoners dag!
Hur har eran dag varit då? :D

kolla in vettja

Min söta kompis josefine har en sjukt fin blogg som jag tycker att alla ska kolla in! Så sätt igång era korvlöpare och klicka på länken nedan ;)
http://whogivesafuuuck.blogg.se/

Och vad ska detta inlägget heta?

Först kan jag ju börja med att säga att vi spelade Angeredscupen idag och vi kom tvåa av 32 lag, AS GRYMT! Jag e lite små sjuk men det hindrade mig inte ifrån att komma xd A men nu ligger jag här i min säng och snyter mig var tredje sekund, men jag får la skylla mig själv ;) Gud straffar mig!

Imorn ska jag då vara domare i konståkning vilket jag är lite småå nervös över eftersom jag aldrig har varit det förut men det ska la gå bra hoppas jag ;) Wish me good luck! <3
Nae vet ni vad, nu måste jag snyta mig igen så ha det gött alla polkagrisar där ute! :D

liten van...

haha skånska is the shit xd

AAAWEEEE


HAHA stand by me xd

Pumba stand by me!

RSS 2.0