God jul! <3

God jul allihopa och hoppas nu att tomten kommer till er alla (Y) Tomten har redan kommit till mig en sväng och lämnade en julklapp i min julstrumpa :D Jagg har tydligen varit en snäll flicka i år :)
Nae men idag skla det inte bli någon data utan bara vara med släkten och äta all julmat och såklart se på kalle anka och sist men inte minst,öppna  alla julklappar!:D


firework

ja,då blir det lite mer musik på bloggen ;) Firework med katy perry,en låt som får en att tänka på när man sitter på bildlektionen i skolan och nu e det äntligen lov,så nu e låten bättre än någonsin ;) Haha nae,skolan e allt skön ibland(Y)
Aja men ni får ha det as gött,godisnattis xd

Christmas tree

Ja snart e det jul då :D

Första kvaltävlingen till VM är avklarad

Idag gick det inte alls bra med långprogrammet :( Trodde det skulle gå skit bra eftersom långprogrammet är så bra och vi brukar göra det så häftigt, men idag var det väldigt många nerver som spelade spratt! Vi hade några fall men vet ni,vi kom tvåa ändå!! Är inte det bra då eller? Ett piss åk om jag nu får säga så och ändå behåller vi våran andra plats :) Det betyder också om vi kommer tvåa eller bättre förstås så får vi åka till VM som är i Schweiz! Vi kommer träna på som attans nu så att vi får VM platsen och såklart får vi jobba på våra nerver som är ganska jobbiga.
Men vi får väl vara ganska nöjda eftersom kortprogrammet blev jätte bra igår och att vi behöll andra platsen så tummen upp för oss! (Y)

taggad som FAN

shiit va bra det gick idag på tävlingen när vi åkte kortprogrammet! Vi ligger tvåa just nu men vi har ett långprogram framför oss imorn och allt kan ju hända,eller hur? ;)

Vi är på gång,vi är laddade vi är tända,vi är på gång,ikväll kan allting hända!Uppvisning i åby

hallå där kött och blåbär!
Idag har vi uppvisning i åby ishall kl 6 så får skynda att göra i ordning mig ;)
Ska bli riktigt kul även om jag inte e riktigt frisk än,men det ska nog gå bra ändå ;)
Snart är det ju också tävling i Tjörn.Det är i helgen vi ska tävla så nu får man ge allt och ännu mer på alla träningar och uppvisningar för att få det bästa resultatet (Y) Längtar sjukt mkt till alla tävlingar och speciellt utlandstävlingarna! Vi ska åka till Italien,österrike och Schweiz om vi kommer till VM,men det ska vi fixa! :)
Ha det gött alla kycklingar!

Jag älskar min nalle

ååh va gott det är attt ha en mjuk nalle i sängen när man e sjuk!! :D
Får så mkt barndoms minnen av nallen! Haha jag låter som värsta stenålderstanten och bah ååh vilka barndomsminnen ,hallå jacqe jag e fortfarande barn xd Moahah den va rolig den xdbooosig!

Sjuk!!

Åkte på uppvisningen idag som va i kungälv även fast jag e sjuk :/ Gick faktiskt bra,men fick knarka ganska mycket halstabletter,nässprej och alvedon men annars va det helt okej (Y) Haha när jag åkte kände jag mig som en gammal kärring med noll i kondis men det e ju jäkligt bra övning ;) Kan jag åka båda programmen när jag e sjuk kan jag garanterat åka utan problem när jag inte e sjuk...eller? xd

Vi skulle också ha tränat tre timmar nu i fotskäl men eftersom jag e sjuk fick jag åka hem och vila lite,så nu blir det att knarka apelsiner,honung,te,halstabbletter,nässprej,alvedon och allt ätbart som är bra mot mina sjuka baciller (Y)

Ha det gött!!


Sjuk jacqe är inte glad!


fredagsmys med det bästa laget!

Idag ska laget ha fredagmys tillsammans!! så himla kul kommer det att bli! :D Vi kommer äta tacos och bestämma vad vi ska ha för smink och hår på tävlingarna. Vi kommer väl att kolla på idol också tror jag och jag kommer ta massor av kort på det bästa laget. Blir ni inte en smula avundsjuka?? ;P
Haha nae men nu ska jag fixa mig lite och sedan dra till...ja ni vet,FREDAGSMYS MED LAGET! <3

Mohaha

haha kul att någon kan underhålla sig själv,speciellt med en cam xd


September

Mikrofonkåt? Nemen oj,här går det vildt till xd

RSS 2.0