i´m on my way

Usch,nu e jag uppe och ska snart åka. Känner mig som en gammal tanar så trött jag e. Det hade varit smidigt om jag kunde sova på båten,men nej,jag ska spela ist xd Håll tummarna att jag vinner (Y)
chaao till alla grisar där hemma <3

Danmark tomorrow

nu e jag ganska trött efter att ha packat allt jag ska ha med mig imorn. Det e väl bäst att jag sover nu för ska gå upp halv 7 imorn vilket e jätte tidigt för mig. Längtar faktiskt till att komma till Danmark men det ska inte vara så jätte bra väder :( Imorn e det sol men sen ska det regna på onsdag sedan e det sådär bra väder resten av veckan :/ Jag som ville bada hela veckan,men ist ska vi shoppa vilket jag gillar ännu mer (Y) Jag e ju där i ungefär en vecka elr jag kommer hem på söndag ,så ni blir inte av med mig ;) Tänkte att jag skulle blogga lite om jag orkar imorn innan jag åker och glöm inte "gissa kändis" tävlingen....kom ihåg ni vinner en länk ;)

Natti natti sötisar! <3

hmm?...

Jag åker ju till Danmark imorn och tar nog inte med mig min dator och eftersom jag inte kommer att kunna blogga på en vecka så tänkte jag ge er något att klura på. Jag kommer hem på söndag och då avslutas tävlingen. Det ända ni behöver göra e att gissa vem det kan vara för kändis bakom det suddiga...tror ni att ni klarar det? ;P
Det tror jag (Y) Såklart så kommer vinnaren/vinnarna att vinna en länk. Ni får en liten ledtråd också....






ledtråd: Han heter Declan Galbraith

Tror ni nu att ni kan lista ut vem det kan vara?? ;P

Somsagt man vinner en länk om man gissar rätt och jag lovar det är inte så svårt som man tror ;)



Kommer att ha en till tävling imorn innan jag åker som också avslutas på söndag när jag kommer hem och som är lite svårare,så kika in här imorn också...ni vill nog inte missa tävlingen. ;P


My super sweet 16

sitter och kollar på "My super sweet 16" och jag bara stör mig så på dom! Fattar inte vrf jag sitter och kollar när jag tycker dom e så äckligt bortskämda och pinsamma? Seriöst vem kommer med en helikopter till sin födelsedagsfest? Stackars människor,bara för att dom inte får någon uppmärksamhet hemma vill dom få det på ett pinsamt sett ist :/ Det e så med dom flesta som har mkt pengar,deras föräldrar köper barnen kärlek men dom behöver ju riktig kärlek...tycker synd om sånna barn som blir köpta på kärlek :( Ibland e jag glad att inte våran familj e stenrik för det hade varit hemskt att vara en sådan bortskämd unge. Ibland kan jag tycka att jag e ganska bortskämd men när jag ser på dom i "my super sweet 16" ser jag inte en gnutta bortskämdhet i mig :/

Tycker inte ni att dom e äckligt bortskämda?






Hit or shit?

vad tycker ni om overallen? Tycker ni att den e cool eller skulle ni aldrig kunna sätta på er en sådan?
Själv tycker jag att det är hit och vill ha en sån. Tycker det är lite udda och ni som känner mig vet ju att jag älskar udda saker ;)



knight and day

vill se den här filmen,den verkar så jävla bra....


seg

Nu e jag hemma efter två timmar på stranden. Känner mig jäkligt seg men det e väl för att jag solat och badat :/ Jag blev faktiskt lite brun på dom två timarna jag var ute på stranden :D Jag hade nog blivit lite brunare om jag badat mer men ddet var så jäkla mkt brännmaneter och småfiskar så jag vågade inte bada så länge. Är det bara jag som får panik om man nuddar en fisk i vattnet? För mig räcker det bara att det är en fisk,den behöver inte ens vara stor så får jag panik....usch hatar fiskar! Tänkte ta en uppriskande dusch nu så kanske jag blir piggare ;)

Vad ska ni göra idag förresten? :)




bad time

ska dra ut och bada med familjen nu, äntligen säger jag bara! Har ju inte vart badväder så mkt så man får ju passa på ;) Men chaao sålänge så skriver jag mer sen ;)

natti natti <3

naj,nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte sover bort halva dagen imorgon som jag e så bra på att göra. Ska ställa väckarklockan imorn på 12 och så ska jag försöka masa mig upp och ta en spring tur och stretcha lite så att jag blir vigare. Känner att jag börjar bli lite stel nu så det e dags nu att träna ;) Ska ju till Danmark på tisdag också och är där en vecka så då lär det ju inte bli någon träning :/ Aja men natti natti alla köttbullar! <3



next life = fågel

jag och alex kom på för några dagrsedab att vi ville vara en fågel. Först ville hon vara ett löv som flyger omkring men det kan väl inte vara så roligt att bli trampad på osv ,så då kom vi på att en fågel skulle var kul (Y) Tänk att flyga runt och se allt som händer...snacka om häftigt :D Okej det finns ju lite ickebra saker med att vara en fågel tex att flyga in i ett fönster...inte kul, eller att bli påkörd av en bil...inte kul, eller att bli anfallen av en större fågel eller ett annat djur...inte kul det heller :/

Vad skulle ni vilja vara i erat nästa liv?


Ikea today....

Va på ikea idag med pappa och Terese (pappas tjej) och så åt vi lite gotti gotti där. Jag åt en as god räkmacka och som efterätt åt jag chokladpudding...Yammi! :)
Sedan såg jag mitt drömbadrum!! När jag flyttar och får en egen lägenhet ska jag lätt ha ett sådant badrum,där man kan slappna av med en liten tv ovanför badkaret. Såå härligt.....

Ser det inte riktigt härligt ut?




Drömmer mig bort när jag ser detta! ;)

grillat och gott

igår så grillade vi vilket var skit mysigt. Sedan spelade vi boll och mamma vann ....vi säger att hon fuskade ;P haha ne men iaf sedan kollade jag på en jätte bra film som heter "The invasion" och efter den filmen såg jag på "Twins" som jag har sett en gång inna och som jag tycker e så morots bra! xd Jag somnade ganska sent och idag vaknade jag klockan 3 :/ inte bra! Får försöka komma i säng tidigare idag, men tror ni att det kommer att funka? nope,det tror inte jag ;)

                                Yammi! ;)


                             The invasion



                                Twins


gothia veckan

som ni har märkt har jag ju inte bloggat så mkt under denna veckan eftersom det har varit gothia vecka. Jag har gjort ganska mkt...jag har gått på gothia invigning,gothia discot,träffat Dennis M (bloggaren), gått på stan och massor,men jag har ju inte berättat så mkt om det och inte visat så mkt bilder och videos så det ska jag göra nu.
Först kan jag berätta att man känner sig som en kändis på stan för alla går efter en och vill ta kort (vilket dom fick xd ) och dom flörtar som bara den. Sedan såg vi också på när några tricksade i stan och så såg vi Björn (han som har slagit rekord i nickning) när han nickade ...det var skojsigt det xd

Sedan måste jag ju visa kort med Dennis M som vi tog. Alex visste inte vem det va först när vi såg honom,men hon ville ändå ha ett kort med honom vilket jag också ville så då gick vi fram och frågade om vi fick ta en bild med honom och det fick vi....då blev lilla jacqe glad ;)

Jag och alex har gjort så mkt denna veckan att jag inte ens minns hälften av det men jag kan iaf säga att vi har haft det sjukt roligt på alla discon,stan,ullevi,heden och alla ställen vi har vart på ;)
Ni kanske vill se lite bilder och sånt så det ska ni få...

                       Jag och Dennis M



Vågen på gothia invigningen



     


Vi körde lite guitar hero på invigningen också xd

        
 

                                                Wavin' Flag
       

Hallucinate


räkna...

nu utsetter jag mina söta läsare för ett test...klarar ni av det tror ni? ;P



Waka waka

denna låten var mkt på gothia discot och den e så jäkla bra! Blir också glad när man hör den av någon anledning? ;) Ni måste lyssna på den...I know you´re gonna enjoy it! ;)



Hemma från gothia disco

kom hem från gothia discot nyss och har precis duschat av mig all svett och äckligt som droppat från taket. Det va as kul på discot men ikväll va sista gången i år för mig, orkar ite gå imorn för har vart där 3 gånger nu så det får räcka ;) Har iaf haft en as kul vecka när gothia har varit men den e ju inte slut än! ;) Imorn ska jag vara med alexandra innan hon åker till strömstad och jag till Danmark. Snart kommer också Greta hem så då ska jag såklart vara med henne (Y) Saknar dig stort Greta! (L)

Vad har ni gjort för skojsigt denna veckan?

gothia disco

idag va jag och alex på gothia disco ;) Någon som va där? Vi kom hem precis och e helt slut!
Måste också berätta att det kom fram en på spårvagnen och sa att jag hade jätte fint hår...blir man inte as glad då ;) Efter discot satt vi och pratade med några skåningar som va lite små roliaga och sedan pratade vi med några tyskar och vi lärde dom lite svenska ;) KUL! xd Nu ska vi bada i alex pool och sedan ta en härlig dusch (Y) Blir väl också att man går och lägger sig efter badandet sör man e ju inte bara lite trött efter gothia discot.

Vad har ni gjort för skojsigt idag då? ;)

pinsam pojke

haha....



dag med alex <3

tog lite bilder när jag och alex hade vår lilla " pool och bastu kväll" xd.

Just enjoy! ;)









                           Här ska det bastas! ;)








sorry

förlåt att jag inte har skrivit något denna dagen men jag har så mkt att berätta till er imorn. Jag har gjort skit mkt saker och kan avslöja att jag och min kompis alexandra träffade på Dennis M som äger en av sveriges största bloggar! ;) As kul :) Sedan blev vi förföljda av några tyskar som var desperata så vi fick gömma oss,vilket inte var lätt för efter 20 minuter när vi hade gömt oss i provrummet i intersport orkade vi inte med att gömma oss mer eftersom dom stod utanför och väntade så vi sket i att dom följde efter oss....men sen kom vi på en bra idé...vi gick in i en underklädsaffär för damer så då vågade dom inte komma in ;) SMART VA? ;) Sedan gick vi på Gothia invigningen vilket var as grymt men det berättar jag mer om imorn! ;) Men nu ska vi bada i alex pol och sedan basta....kl 12 på natten xd SOOO jacqe och alex style! ;)

Där satt den! (Y)

grillat

kom precis hem efter en liten grillning i sisjön med pappa och Terese (pappas tjej). Det va riktigt mysigt faktiskt men hamburgarna blev lite misslyckade men dom slankt ner ändå ;) Även om dom var misslyckade va dom goda och nu e jag proppmätt! Tänkte att jag skulle duscha bort all grilldoft och mysa till mitt rum med lite ljus och ta fram glass och titta på en bra film (Y) Mysigt säger jag bara ;)


skodesign

ååh alla mina söta läsare,det skulle vara sjukt gulligt av er om ni kunde slösa några sekunder av er dyrbara tid att rösta på min skodesign!! :)
Ni som röstar på min skodesign kan kommentera att ni har röstad och så ska jag länka er! :D

Klicka här för att rösta:

http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=6boHc8EEzTxmOTfewN4dmgS4J9SEEeC06oGXlIZYbK0nbeHNrAqT#shoeGallery

Mina designade sko på NELLY.COM

Mina designade sko på NELLY.COM

Ni kan gärna rösta på båda skorna :D


chipettes

naaw, så söta! Älskar verkligen när chipettes sjunger "Put a ring on it" i alvin och gänget filmen. Dom e bara för söta! Förresten, om ni inte har sett alvin och gänget 2 så måste ni göra det, den e as bra ;)




gosig filt

Som jag sa förut så var det inget badväder,så vi åkte bara dit och sedan vände vi för att vi insåg att det var för blåsigt för att bada. Istället så stannade vi till i en inredningsaffär och där såg jag min söta,mjuka filt. Den e såå mjuk och ska ha den i sängen så att man kan mysa till det på kvällarna när man tittar på tv :)
Sooo jacqe style xd





bad väder?

Ska ut och bada nu med mamma,men frågan e om det är ett badväder idag? Visst det e soligt,men det e massor av moln och så blåser det :/ Inte kul! Hoppas att alla moln försvinner så att solen steker sönder så att jag kan bli brun :D

vad ska ni göra idag då? :)


Handen som gungar vaggan

sitter och kollar på filmen "handen som gungar vaggan" och den e såå jäkla bra. Jag har typ kollat på den as många gånger och tröttnar aldrig på den. Har ni inte sett den någon gång så sett på 5:an nu,den började kl 22.00.

Handling

Utåt sett är Peyton den perfekta barnflickan - älskvärd, duktig och söt. Men hennes dolda talanger är betydligt mindre trevliga. Paret Bartel förstår så småningom att allt inte står rätt till - men går det att undkomma Peytons djävulska intriger och mordiska planer?


lysekils veckan...

Måste såklart berätta lite hur det var på lägret och vad man gjorfe osv.

Först kan jag ju berätta att man hade 5 pass om dagen... dans gympa och 3 ispass. Man var jämt jätte hungerig eftersom man tränade så mycket och jag åt 10 mackor som frukost...inte okej xd
Iaf så i början av lägret var man jätte seg och trött men sedan kom man igång riktigt ordentligt,men vad hände då?...jo lilla jacqe fick ont i ryggen! :/ Dom två sista nätterna kunde jag knappast sova och röra mig att jag hade så ont och imorse så kom jag knappast upp ur sängen. Det som var fruktansvärt jobbigt var att nästan alla hade ont någonstans och våran tränare blev ju sur över det så lilla jag ville ju inte säga till att jag hade ont,så där åkte jag med världens ryggverk och låtsades som allt var okej. Som tur var så tränade jag fakriskt bra ändå och det märktes nog inte att jag hade ont ,men det var en jäkla plåga. Det e skönt att vara hemma nu iaf så att ryggen kan vila och läkas :)

Måste också berätta att brandlarmet gick två gånger denna veckan. Först gick den när det åskade fruktansvärt mycket och det läskiga var att den var ovanför oss när vi var i ishallen och skulle springa till skolan som var lite längre bort...snacka om att vara rädd. Sedan slog blixten ner vid skolan och det var då larmet gick...läskigt säger jag bara.
Andra gången larmet gick var i förrgår när det var några byggare som slipade något i matsalen och naturligtvis hade dom glömt att stänka av larmet och va händer då...jo det börjar tjuta såklart...Det har jag räknat ut helt själv! xd Iaf så kom ju brandkåren och det kostar ju inte lite pengar om man säger så,men det fick nog byggarna betala.

Det sista jag måste berätta är att Kristoffer Berntsson (Sveriges bästa konståkerska) också var på lägret och vi hade hans tjej som danslärare vilket var ganska skoj :) Kristoffer åkte på isen samtidigt som oss några gånger och det som var så ballt var att när jag åkte mitt program och skulle göra en piruette så gjorde han samma piruette exakt samtidigt som mig så att det såg ut som om vi åkte paråkning...lite små coolt va? ;)
Iaf så fick vi också se när han åkte sina program. I lånprogrammet åkte han till Michael Jackson och i kortprogrammet åkte han till någon balett musik. Jag tyckte att Lånprogrammet var coolast och han utrycker sig så jäkla bra att man inte kan släppa blicken från honom! Han uttrycker sig väldigt bra till kortprogrammet också men balett låten passar inte riktigt honom. Go Michael Jackson säger jag bara! ;P

Jaa,det var lite av min vecka i lysekil...hur har eran vecka varit när jag har varit borta då?


Juste, har hittat mina älskade solglasögon också...soo jacqe style xd


Heelt vanlig dag i lysekil...


Tog inte så mycket bilder i lysekil ,så ni får nöja er med domma antar jag :/

jacqe svar ;P

Jag hade ju en frågestund innan jag åkte till lärget i söndags och såklart ska jag svara på frågorna....

1: Hur många dagar i veckan tränar du nu?

Svar: Just nu är det ju sommar så då e det ju massor av läger och sånt så det e svårt att svara på,men när säsongen sätter igång tränar jag typ varje dag.

2: Vilken är din favorit mat?

Svar: Nästan allt....älskar mat ;)

3: Vad gör du helst en ledig dag?

Svar: Är såklart med kompisar och badar....om det e sommar då XP

4: Vad föredrar du,sommar eller vinter?

Svar: Lätt sommar alltså....älskar att bada,sola och värmen såklart...e ju alltid i en ishall och fryser så någon gång vill man ju ha värme ;)


Japp,det var dom frågorna...vill ni fråga nått mer får ni gärna göra det ;)

I´m home! :D

Nu e jag hemma efter en lång kort vecka i lysekil. Det har på ett sett gått väldigt snabbt men eftersom jag hade fruktansvärt ont i ryggen var det lite trögt i slutet av veckan. Jag har iaf haft en underbar vecka på lägret...hoppas att ni också har jaft det ;)
Innan jag åkte hade jag ju en mackarontävling där man skulle gissa hur många mackaroner det låg i ett glas....ska jag vara helt ärligt har jag ingen aning om hur många det var...orkade inte räkna dom så då har jag tänkt ut en as smart sak.....alla som har gissat är vinnare så jag kommer att länka vinnarna nedanför ;)


http://jjossues.blogg.se/

http://viggin.blogg.se/

http://moiizen.blogg.se/

http://tthisisourlife.blogg.se/

http://kkelmendi.blogg.se/

http://ladyjenny.blogg.se/

http://dianagorabi.blogg.se/

Grattis till er! :D

Va kul att det var några iaf som gissade ! :) Kanske ska göra fler sånna här tävlingar,fast då e det bra om jag räknar dom också xd

Nu åker jag

hejdå alla! Kommer hem på Lördag så då bloggar jag igen :) Sålänge kan ju ni fråga något i frågestunden eller gissa hur många makaroner det finns i glaset och vinnaren vinner en länk :D

Ha en as rolig vecka! :D

redo

Snart ska vi åka till lysekil och jag har bara lite kvar att packa (Y) Är riktigt taggad nu och ska verkligen göra mitt bästa på lägret :) Har ganska höga krav på mig själv nu på lägret ,så vi får väl se om jag når upp till mina förväntningar ;)
Glöm inte heller att nu när jag e borta så kan jag ju inte blogga,men jag har ju en frågestund där ni får fråga vad ni vill,så det e bara att fråga på! :)
Ni kan också klura ut hur många makaroner det är i glaset nedanför! Den som kommer närmast vinner en länkning ;) Dedu...vem vill inte vinna det? xd Så sätt igång att klura ut det! ;)







Alltså när jag kommer hem ( på lördag ) så utser jag en vinnare! :)
Kom ihåg att priset är en länk ,så sett igång att gissa ;)


Mysigt

haft en as mysig kväll nu innan jag ska åka imorn. Har proppat i mig massor av godig och saft och myst med nicolina (kaninen)så mkt att jag själv ser ut som en kanin eftersom hon fäller så mkt :/ Kollar också på en jätte bra film nu också men efter filmen blir det läggdags eftersom jag ska vakna upp till en dag full av stress ;)






                       Underbar kväll! :D

packat och klart nästan....

Nu sitter jag och kollar på filmen "Fear" och har äntligen packat klart...nästan ;) Jag har lite saker kvar men det tar jag imorn! xd Det är nog den snabbaste packningen jag har gjort typ, men det var väl för att jag ville hinna se filmen antar jag xd I pausen måste jag också damsuga balkongen efter skit ungen som har vart där Nicolina (kaninen) och efter filmen måste jag ju städa buren ,men just nu försöker jag bara njuta över filmen ;) eller njuta och njuta det e ju en thriller så det e inte så mkt att njuta till :/ .


                            Big packning (Y)

göras innan lysekil....

imorn drar jag till lysekil igen i en vecka :) Ska bli riktigt skoj faktiskt (Y) Som ni kanske redan har fattat så blir det inget bloggande på en vecka :( Sorglig,men efter den veckan blir det full fart igen :D Eftersom jag åker imorn så innebär det såklart packning för mig nu,och sedan måste jag städa Nicolinas (kaninen) smutsiga bur! :/ Inte kul :( Vill också hinna se filmen "Fear" som börjar klockan 21.00 så får snabba på om jag ska hinna se den!
Ha en underbar kväll iaf så skriver jag mer imorn innan jag åker ......Om jag hinner! :)



Frågestund ;)

okej,nu tänkte jag ha frågestund till alla ni som vill fråga något. Det kan vara vad som helst och jag lovar att jag svarar på exakt allt! :) Inget är en dum eller fel fråga så det är bara att fråga vad ni vill ha frågat ;)



modell kort

idag va jag och pappa ute och tog lite kort på mig som vi ska skicka in tll modellsak. Pappa har ju jobbat i den branchen och det verkar ju roligt så varför inte testa? ;P Det e ju inte alls säkert att man kommer in,för det e ju så många som söker som e as söta  och jätte bra som modeller men man kan ju alltid hoppas lite smått ;)











länkning till.....

dom som röstade på mig! :D hehe det va bara 3 st men ändå :)
Ni var sjukt snälla som röstade på mig :)

http://justiris.blogg.se

http://beccabloss.blogg.se

http://schiita.blogg.se

Tack så mkt ! :D

Emil i Lönneberga

Nu sitter jag och kollar på Emil i Lönneberga. Vaknade nyss och som morgonfilm så fick det bli Emil i Lönnerberga :D Har alltid gillat den filmen xd Jaa somsagt ,jag växer aldrig upp xd


egna hamburgare

Jag gjorde egna hamburgare helt själv ikväll. Jag har inte gjort det förut ,men dom blev faktiskt goda (Y)
Sedan åt vi chips och drack saft eller rättare sagt jag xd Nu e jag så proppmätt att jag knappast kan resa mig upp men det gör inget eftersom jag kollar på Grease!! :D Älskar Grease så mkt och kollade på den hela tiden när jag var liten , så jag kunde varenda dans i filmen...och låtarna såklart då också ;) Nu har jag inte sett Grease på typ några år så nu kan jag inte en ända dansrörelse xd Kanske e lika bra det XP Snart ska jag iaf gå och lägga mig,tänkte gå upp tidigt imorn och träna lite nu eftersom det e läger på söndag. Ha en as bra kväll iaf! ;)



Yammi! :P


storstädning

Idag storstädade vi och gjorde iordning alla kartonger och sånt som har vart framme nu när vi har haft stammbyte. Det var skit jobbigt men en jäkla lättnad att allt e gjort. Vi har flyttat sängarnan där dom ska stå, plockat upp kläderna som låg lite överallt,damsugit och våttorkat rummen,dammat exakt allt och jag dammade så jäkla mkt i mitt rum att glännser om det och när jag dammade såg jag hur jäkla mkt damm jag hade haft i mitt rum under sängarna,kläder och kartonger medans vi har haft stammbyte :/ Skönt iaf att det e rent nu! :D



minnen när man var liten...mindre

åååh denna låten hörde jag jätte mkt när jag var liten/mindre eller vad man kan säga. Saknar den tiden när man var liten skitunge (e jag fortfarande men ändå) allt var såå mkt bättre då! Säger inte att det inte e bra nu för det e det verkligen men man hade aldrig några problem att lösa (vilket man har nu och det kommer inte direkt komma färre problem sen) och man kunde liksom bara...leva! (L)
Kommer ihåg att man jämt ville vara så stor som möjligt och nu vill man bara vara så liten som möjligt....aldrig kan man vara nöjd xd



så mogen xd

Imorse så satt jag och kollade på barnkanalen eller va den heter, och då märkte jag hur mogen jag e ! xd
Fast det betyder ite att jag tycker att det e töntigt utan barnslig ska man vara! ;)
Alla tecknade filmer e ju så roliga också ,så man kollar ju på det hela tiden typ ju. Jag och min konstiga humor alltså ;P
Jag har bestämt mig för att alldrig växa upp (assa på sättet) utan jag ska vara barnslig hela livet ,jag menar hur kul är det att jämt vara allvarlig och aldrig släppa loss,man e ju människa liksom! Tycker det e tragiskt med sura gubbar och gummor som bara sitter och trökar ner sig , det e ju bättre att bara släppa loss och vara som ett barn och skita i vad andra tycker....lek med dockor eller vad som helst bara ni inte sitter som sura gubbar och gummor och dränker sig själva i sin tråkighet. Livet ska leka! Man lever ju för att ha kul, man lever ju inte för att ha tråkigt och vara så seriös hela tiden. 
Jag vet att när jag var liten lekte jag skit mycket med typ barbies och sånt tills jag blev typ 7 och sedan var det typ "pinsamt" att leka. Jag menar ska allvaret börja när man e sju eller vadå? Om man typ lekte när man var sju så tyckte folk att man var konstig typ ,jag menar hallå eller? Det tragiska e att barn slutar leka i tidigare och tidigare ålder ju längre tiden går....e inte det jäkligt sorgligt?
Varför jag tar upp det e för att man ser typ 6 åringar som typ sminkar sig mer än fjortisar och går runt och försöker låtsas vara stora och typ redan börjar röka,dricka och sno saker! :O  Hallå vad händer med världen??

Vad tycker ni förresten, e det inte tragiskt?



Svar på tal

har fått två frågor av rebecca som jag tänkte att jag kunde svara på i ett inlägg,så det ska jag göra! ;)


Den första frågan var: om jag tjänar pengar på min blogg....

Ja,det gör jag men inte alls mkt. Jag tjänar lite pengar hos videofy.me men somsagt inte alls mkt. Det finns vell lite olika sidor där man kan tjäna pengar men jag vet inte exakt vilka sidor det är , men det är vell bara att söka runt lite så hittar man nog en bra sida :)

Den andra frågan var: Hur jag har gjort Gratisbio-reklamen på min blogg....

Det här kommer vara lite svårt att förklara men jag ska försöka...vad gör man inte för sina läsare xd

Det här var iaf hur jag gjorde, det kanske finns på lättare sätt men,men ;)

1. Logga in på Gratisbio

2.Tryck sen på samla poäng sedan värva vänner och efter det trycker du på använd din unika värvningslänk.

3. Välj en banner du vill ha och klistra in html-koden i din kodmall och spara.

4. Nu har du en vanlig banner och inte en personlig,så då går du in på Gratisbio igen och trycker på samla poäng sedan värva vänner och efter det persolig banner.

5. Nu ska du välja vilken gratis bio annons du vill ha... den vita eller den gråa. Spara bilden någanstans och ändra inte namnet.



6. Gå nu in på point och gör din bild så som du vill ha den, glöm inte att sätta annonsen på din bild någonstans.

8. När du är färdig med bilden så ändrar du storlek så som du vill ha den och sedan sparar du den. Spara bilden i samma namn som annonsen ( mitt annonsnamn var logo_5_color-800x350 så jag antar att det e samma eller ett liknande namn).

7. Gå nu in på din blogg och ladda upp din bild. kopiera bildens namn och gå in i din kodmall

8. Leta upp html-koden som du klistra in i kodmallen i "uppgiften" 3 och klistra bildens namn som antagligen ser ut så här: http://ditt bloggnamn/images/2010/logo_5_color-800x350_97340259.png i html-koden som ungefär ser ut såhär:  
<a href="http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=301891title=" title=" target="_blank" title="http://gratisbio.se/?RecruiterID=290656"><img src="bildnamnet här" width="250" height="400" alt="" /></a>

9. Sedan sparar du kodmallen och sedan kollar du hur det ser ut :)



Hoppas att det gick bra med min dåliga förklaring xd ...Är det något du/ni inte fattar så e det bara att fråga så ska jag försöka förklara ;)

LYCKA TILL! :D

trök

jahopp, vad ska man göra idag då? :/ Inga kompisar hemma,ett skit väder och inget bra på tv! Finns NADA att göra hemma alltså.
 Har iaf äntligen duschat nu, har inte vart en fräch jacqe ,utan mitt hår var så fett att man inte kunde se skillnad på mitt hår och smälltsmöt typ :/ Är så jobbigt när man inte kan duscha hemma (eftersom vi har stambyte) och måste gå typ hundra mil till närmsta dusch....typ! XP Nu e jag iaf fräch men mitt hår ser ju inte riktigt okej ut om man säger så...ser ut som ett troll eftersom jag vaknade 3 idag och så dushade jag och har liksom inte hunnit borsta håret ,så då ser man ju jätte bra ut! (Y)


               Vad sägs om att gå ut och ragga på troll?

      
                               Riktigt snygg tjej! xd

så jäkla rolig...


Kissies låt

Hiss eller diss?

Själv tycker jag att det är DISS och man hör inte ens när refrängen e :/


är med i veckansblogg :)

Nu e jag med i veckans blogg hos nathalie och ebba och det skulle vara såå snällt om ni ville rösta på mig :D
Jag är nummer tre! ;)
Om ni röstar på mig,så länkar jag er på min blogg :) Skriv alltså isf att ni har röstat så länkar jag er :)

Om ni vill rösta klicka då HÄR

PUSS!




johan palm

En sak jag inte fattar är hur Johan palm kunde komma så långt i idol? Assa seriöst ,han sjunger så jäkla falskt! Okej inte för att det e en nyhet direkt men kom bara att tänka på det. Vet inte hur jag kom till detta youtube klippet när johan palm sjunger avskedsång när han har åkt ut men när jag lyssnade på det va det pinsamt att höra hur han sjunger. Okej nu låter jag skit taskig och så men seriöst fattar bara inte hur folk kan tycka att det låter bra? Eller det kanske bara e jag som hör konstigt eftersom det var så många som antagligen tyckte att han sjöng bra?



Vad tycker ni?


sex and the city

sitter och kollar på sex and the city och jag bara älskar den serien såå mkt! Har alltid gillat den serien för den e så jäkla bra och alla problem dom har med killar assa xd  Måste också gå och se filmen på bio! Har inte gjort det än men jag kanske väntar tills den kommer ut på dvd ist eller sänds på tv, om jag kan hålla mig så länge ;P

Brukar ni se på sex and the city?




Tävla om en plattång

Jag är med i ganska många tävlingar nu har jag märkt xd, men nu kan man vinna en rosa plattång som e as bra! Klicka HÄR om du vill komma till tävlingen ;)

från Vidal Sassoon och Starq.se


Einie meinie minie..... mo

Tänkte se denna filmen ikväll! :D Den verkar riktigt rolig och jag älskar ju roliga filmer XD
Tror jag har sett den någon gång innan för känner igen lite saker från filmen ,men det gör absolut inget ;P


                                        Not Another Teen Movie

Helt sjukt!!

assa gud vad människor kan vara helt knäppa i huvudet och inte tänka! Som Gudrun Schyman som bränner upp 100 000 kr! :O Hur dum får man lov att vara?? Vafan hon kunde ge fattiga barn mediciner,mat,byggnader och massor, men nej ist bränner hon upp pengarna så att dom inte kommer till någon nytta alls! Så jävla sur blir jag!
Hon kunde ju ha räddat liv med hjälp av dom pengarna ,men det verkar hon skita fullständigt i, vilket jag inte förstår alls?



blond

kollade precis på detta youtube klippet och tyckte dom va så jäkla dumma, men sen insåg att jag inte var så mkt smartare själv för jag visste inte riktigt heller :/
Visste faktiskt inte att skåne var ett landskap:/



förvirrad

tänkte ta och förvirra er lite granna innan jag lägger mig för att sova :)
Visst e det konstigt det där med hur vi kan se saker som rör sig som igentligen inte gör det och typ se saker som igentligen inte finns :/  Knasigt det där du!







skit goda chokladbollar!

fan va duktig jag e på att baka chokladbollar....om man tänker bort från igår xd Chokladbollarna blev super goda och kunde inte tro att jag hade bakat dom själv! ;)... Okej så goda var dom inte (ville verka lite duktig) men goda va dom :D Om jag ska vara ärlig här så tycker jag faktiskt att mina är godare än sånna man köper och sen är det mycket roligare att baka än att gå och köpa chokladbollar,så vrf ska man igentligen gå och köpa chokladbollar när man kan baka dom helt gratis (okej ganske inte helt gratis men ändå) + att man blir road och sen e det mycket roligare att äta det man själv har bakat...då känner man sig duktig (Y) ;)



bakar chokladbollar...igen :D

Eftersom min chokladboll blev så misslyckad igår tänkte jag att jag kan baka kokosbollar idag ist eftersom jag fortfarande känner suget efter chokladbollar xd Ni blir inte av med mig chokladbollar! xd
Mina chokladbollar idag blev lyckade, inte för att jag har smakat på dom (dom e fortfarande i kylen och blir kalla) men dom ser jätte goda ut :)Snart ska jag ta ut dom och ta en stor tugga...eller fler xd







Se va duktig jag e...jag torkar upp efter mig xd


Blir ni inte en smula sugna på chokladbollar när ni ser dom? ;P

knasigt smarrigt ;)

Är det någon mer än mig som e lite knasig av sig och har rödbetsallad och ost på en rostad macka?
Jag har nämligen det och tycker det e så smarrigt! :) Har ni inte testat det förut så testa det nu! :D



Ser äckligt ut på bilden, men det e såå gott!

vad man gör när man har tråkigt...

...jo man målar sina naglar xd Haha eller iaf gör jag det ;) kände också att jag skulle testa nått nytt så ist för att måla fransk manikyr med vitt längt ut vid nageln , så tar man rosa där ist (dålig på att förklara). Tyckte det blev as ballt så nu ska jag ha det framöver ;P.







Ärsen snyggt till skorna? :)


IKEA

Va på ikea med mamma och Ullabulla (mammas kompis). Mamma köpte lite saker till hallen och badrummet och jag köpte en lampa till mitt rum :) Sedan åt jag två goda glassar där för 5 kr ...MUMS!! <3
Va i hemköp också och köpte gotti saker som jag e såå sugen på ,men mår så jäkla illa så det får vänta tills imorgon :(

Vad har ni gjort idag då? :D


Monster....

...är dageens låt ;)

Enjoy it because Lady Gaga sings! ;)


Läskigt!! :O

såg denna videon på fokis blogg när en kille dansar limbo, och det ända jag får fram är OMG!! :O



reklam xd

                                               Just enjoy it! :)


ut och springa

jahopp, då ska jag ut och springa med Jenny (syrran). E as trött för somnade typ 4 eller nått igår och så ska jag ut och springa nu kl halv 1 :/ Snacka om att vara lite borta i huvudet! Jag som älskar att sova fick bara sova i 8 timmar inatt eller idag eller vad man ska säga xd Nu har jag iaf ätit min goda frukost som jag lagade igårkväll ....PANNKAKAOR!! MUMS! :D  Nu måste jag ge mig iväg ut och springa så vi ses! ;)


                               Hahah xd

lagat pannkakor och bakat chokladbollar :D

MUMS, har lagat pannkakor och bakat misslyckade chokladbollar , men dom var goda ändå :)
JAg e sååå stolt att jag klarade av att laga pannkakor helt själv , men lite mindre stolt hur chokladbollarna blev eller rättare sagt chokladbollen :/ Det var nämligen så att vi inte hade havregryn hemma så jag trodde att det skulle gå lika bra, men smeten blev as kladdig och den blev skit liten så det räckte bara till en chokladboll :/
För att inte få chokladbollen kladdig så hällde jag i typ 100 kg kokos. Jag hatar igentligen kokos men det får väll funka ändå (Y)

              den goda pannkakssmeten (Y)


                      MMM...smarrigt! <3


Min misslyckade chokladboll...men lika glad e jag för det :D

Grillning ;)

Kom precis hem från den mysiga grillningen med pappa och Terese (pappas tjej). Vi satt och grillade i sisjön och det var verkligen jätte mysigt :) Sedan spelade vi fotboll och körde gris xd Riktigt kul att vara barnslig ibland ;)
Vi grillade as god kött,korv och kyckling och åt potatis och sallad till med god sås :) Nu e jag så proppmätt att jag knappast kan resa på mig :/ Tänkte att ni skulle få se lite kort när vi grillade, såå...just enjoy it ;)

                      ska börja grilla :)


                        Pappa och terese :)




                          Jag och terese  :)


                              Jag och pappa :)


                Här spelar vi lite gris xd




              Grillningen e snart klar :)




                    mm...MUMS va gott! :D


När vi sedan ska gå märker jag att jag har as rena fötter ...NOT xd



Hello kitty goodie bag

Är med och tävlar om en Hello kitty goodie bag hos Nicole Sjöströms  blogg http://nicolesjostrom.blogg.se/index.html . Ni kan också vara med och tävla om Hello kitty goodie bag.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)


Frölunda torg

Va i Frölunda Torg med Terese (pappas tjej) idag. Först gick vi bara runt och kollade på saker och jag skulle inte köpa något.....tills jag såg underbara skor! Jag bara var tvungen att köpa dom ,så det blev ett köp iaf. Tänk att jag aldrig kan gå i någon affär utan att köpa något.

Mina skor :D








Vad tycker ni, va dom fina? :)

så söt

såg denna videon på youtube och hon e ju så sööt , så var tvungen att lägga ut denna! :)


Filmkväll hela kvällen

ush, först satt och lipade för filmen "just like heaven" och nu sitter jag och lipar åt filmen "Definitely, maybe".
Ska jag sitta och lipa hela kvällen eller? Sänder dom bara sorgliga filmer eller vadå?
Ska snart kolla på filmen "Kodnamn: Nina" som är en thriller, men vem vet, jag kanske sitter och gråter till den också? xd

Vad har ni gjort denna kvällen då?



picnik

har suttit och fixat några bilder hos picnik. E lite uttråkad så man blir ju lite road av att sitta och fixa bilder xd
Tänkte också att jag ska läsa ut 3:an av Twilight, som jag inte läst på typ ett halvår. Jag har ju inte haft tid att läsa men nu på sommarlovet har jag all tid i världen så nu ska jag bannemed läsa den! ;)

Lite picnik kort....










             Tänk att man kan bli så lättroad ;)


enjoy it

Jag och några i våran klass ar gjort en film för typ ett halvårsen som ni måste se!!!



pussy....cat

haha såå rolig...


Söndag

okkeej...vad ska man göra idag då? :/ Vaknade nyss och inte är det något bra väder heller ,så bada blir det inte idag :(. Kanske drar jag och Hannah till stan om vi orkar resa oss upp, men har inga pengar ju, så då e det ite kul att gå på stan. Usch , det kommer vell sluta att vi bara suttit hemma och inte gjort någonting :/...så typiskt Jacqe och Hannah alltså!


Jacqe och Hannah kl 3 på natten.....

Hannah: Jag e hungrig!

Jacqe: Jag med!...vi har inget gott i kylen ju :(

Hannah: Fan :/

Jacqe: Jag vet,vi kan....BAKA! :D

Hannah: JA!

Jacqe: nej, vi har inte recept till chokladbollar :(

Hannah: Bajs! Jag vet vi kan laga PANNKAKAOR!!

Jacqe: JAAA!!!



och så lagade vi as goda pannkakor :D Snacka om as god nattmat ;)


            Man måste ju ha rena händer :)


Man måste ju kolla så att man ser bra ut också xd


                         En hungrig Jacqe!


                              Okej då kör vi xd
















Försöker kasta upp pankakan i luften,vilket går ...sådär!




Såhär kan det se ut när Hannah och jacqe lagar pannkakor xd


                             Äntligen MAT!


Den bästa bilden på Hannah som jag kunde hitta xd


Natti natti allihopa!! <3

Greta (L)

assa gud vaad jag saknar Greta (en av mina bästisar) som e i kosovo. Jag snackade med henne på msn med mic och webbkamera och typ berättade massor av saker och då insåg jag hur mycket jag saknar henne!!
Jag längtar sjukt mkt tills hon kommer hem och då ska jag visa och berätta tusentals med saker.
Nästa år ska jag bannemed förlja med henne till Kosovo!! :D
Tur att man har sina vänner och bästisar säger jag bara...vad hade man gjort utan dom? Jag hade inte varit någonting utan dom iaf och jag säger bara en sak....Bråka aldrig med dom ni älskar för då kan man förlora det bästa.

Ta hand om er! ;) <3



Tvplaneten

Jag har märkt att det e många som inte vet vad Tvplaneten är!
Det e en sida där man kan se vad det går på tv varje dag och vad det går för filmer. Det står handling och sånt också, så det e jätte bra om man vill veta vad filmen handlar om. Tycker verkligen att ni ska kolla in sidan för den e så praktisk.


Klicka på bilden för att komma till Tvplaneten...




Nätet

Tänkte kolla på tv ikväll ,eftersom jag absolut inte har någonting att göra xd Istället för att deppa över det får man ju göra något positivt ....alltså mysa framför tv med lite godis framför sig och kolla på kvällens film.....Nätet!!
Verkar vara en as bra film och det e en Thriller och jag älskar ju det ,så det blir nog kanon! ;)
Filmen "Nätet" börjar klockan 21.00 ( 9 ) på kanal 3 .



Nätet

Amerikansk thriller från 1996. I rollerna: Sandra Bullock, Jeremy Northam, Dennis Miller, Diane Baker, Wendy Gazelle och Ken Howard. Regi: Irwin Winkler. Text-TV 690. Angela är datorexpert och får en dag hemlig information av en man på internet. Information som förändrar allt. Plötsligt förvandlas hennes liv till en mardröm: hennes liv suddas helt enkelt ur alla register, istället får hon en ny identitet som har ett kriminellt förflutet.



baguette

Terese ( pappas tjej ) bakade as goda baguetter idag. Jag hade inget att göra idag så jag kollade mest på och sedan så smakade jag såklart på dom också xd Har tyvärr inte receptet för Terese går inte efter något recept utan hon bara häller i det hon tycker typ och så blir det alltid bra. Men bilder skadar ju inte.....


                              Den goda degen xd


              Då e det bara att kavla ut degen...

 
                         In i ugnen med dom


       Simsalabim så e dom färdiga! :D MUMS!



MMM...dom var så smarriga och krispiga. Magen kurrar för fullt när jag ser dom xd

love it!!

såå söt låt...inte bara för att det är justin bieber som sjunger utan för att allt e gjort så sött i låten så att man bara inte kan sluta lyssna på låten! <3





Lyrics

Just a fraction of your love
It fills the air,
And I fall in love with you,
all over again
Ohhh

Your the light that faced the sun,
In my world,
Id face a thousand years of pain
For my girl

Out of all the things in life
that I could fear;Uh
The only thing that would hurt me,
Is if your weren't here,
Woah

I don't wanna go back
To being just one half of the equation
You understand what I'm say'n?

Girl without you I am lost
Can't face this focus at heart
Between me and love
You're the Common Denominator.

Oh,Oh,Ohh,Oh
You're the Common Denominator.
Oh,Yeah,Woah

Before your love was low
Now your just my height,ay

Chase the game that would put
My cot in the side,ay

Broken heart rise up to say
Love is alive
You and I would stand
To be multipled,yeah

Out of all the things in life
that I could fear;Yeah
The only thing that would hurt me,
Is if your weren't here,
Woah

I don't wanna go back
To being just one half of the equation
You understand what I'm say'n?

Girl without you I am lost
Can't face this focus at heart
Between me and love
You're the Common Denominator.

Oh,Oh,Ohh,Oh
You're the Common Denominator.
Oh,Yeah,Woah

I'm never ever not,
Without your touch
Every kiss that you give it gives me heart
And to all the heart aching
Jealous females, hate it
I'ma hold it down for you.

You,Woah,Oh woah,
You're the Common Denominator.
Oh,Yeah,Woah

I dont' wanna go back,
Half of the equation, Woah Woah, Yeah
You're the Common Denominator.
Oh,Yeah,Woah

Just a fraction of your love
Fills the air

And I fall in love with you
All over again, yeah

Lady gaga skor

kolla in skorna!! As höga med stenar på. Jag tycker dom e as balla att ha på scen men inte vardagligt.
Dom e äkta Gaga stil , men e det din stil?? ;P


ESO VLT - Origins - Safri Duo

min nya kortprogram låt. Tycker den e as ball och tänk då hur mitt program kommer att bli ;)
Är as nöjd med låten ;)

Spola fram till 0,46 för då börjar låten ;)



K'naan - Wavin' Flag

tycker denna låten e så skön! ;)




kul...

hade lite kul med mig själv och tog lite "modellkort" när jag har på mig min nya blus. Man kan inte direkt säga modellkort för det är det längsta man kan komma om man kollar på korten men ibland låter jag min fantasi virvla runt lite ;P






                                Min blus :D







Va kul man kan ha det XD

Yeees

jippi, ugnen e lagad ;) Vi klarade att laga ugnen med hjälp av mitt smarta tänkande xd haha nee jag skoja , ne men tjejer fixar allt (Y) vad skulle världen vara utan tjejer?? ;P


ugnen sönder

nu har ugnen gått sönder också :( jag som såg fram imot att äta paj och så blir det ingen :( Min tröga,lata syrra vill ju inte hjälpa till som vanligt så man får vell svälta ihjäl idag då.


justin bieber somebody to love


kvällen med hannah

ja somsagt så när jag e med kompisar så bloggar jag ju inte så jag har ju inte lagt ut bilder På mig och hannah när vi hade en lite random kväll ....förlåt hannah om jag lägger ut nått du inte vill men du förlåter mig nog ändå eftersom du älskar mig så mkt xD












Hade en sån fnittrig kväll då så var tvunge att lägga ut bilderna xD hade också filmat hannah i smyg när hon kollade på film och när vi skojsjöng som var as roliga men det gick inte att lägga ut dom på bloggen :( ...och så hade jag vart död om jag hade gjort det för hannah hade mördat mig plågsamt och långsamt!! xd

min nya blus

som sagt så skulle jag ju visa er min nya blus som jag köpte på Ginatricot i Frölunda torg så här får ni se...







Fin, eller hur? :)


hannah = selma

haha Hannah (min kompis) har gjort en film med några andra som e så jäkla rolig xD Ni måste verkligen se den!!




Sååå bra ...eller hur? :)

dagarna när jag inte bloggat har jag....

vart med Alexandra (en kompis i klassen) och i onsdags så åkte vi först in till Liseberg och åkte lite saker. Har inte vart på Liseberg och åkt saker på typ ett år så det var lite läskigt xD Sedan så åkte vi till stan och kollade på lite saker och sedan åt vi på mc donalds . Efter det åkte vi hem till henne i Rävekär och så badade vi i en sjö där (kommer inte ihåg vad den heter). Efter den långa dagen så gick vi till henne (för jag skulle sova över där) och badade i hennes pol och sedan bastade vi. Vi förökte vara inne i bastun tills det var 110 grader och vi klarade det !! :D Sedan kollade vi på film och åt lite gotti saker ;)

Igår så åkte vi till Näset och badade länge där...jag älskar verkligen näset men det är så jobbiggt att ta sig dit med buss :/ Aja iallafall så badade vi där och jag brände mig lite men kul hade vi det iallafall specielt när vi fiskade krabbor ;) Efter vi hade badat och solat sönder oss åkte vi till frölunda torg och där köpte jag en as fin tröja ( visar tröjan i nästa inlägg).

Idag då så vaknade vi ungefär kl 1 och då åkte vi och badade någonstans vid Gunnebo och det var den äckligaste sjön jag har badat i :S Botten där var så äcklig och man sjunk igenom botten typ :/...men vi där bara ett tag och sedan cyklade vi hem igen :D Jao det var det jag gjorde när jag inte bloggade. Om ni inte redan vet vrf jag inte har bloggat på typ två dagar e för att när jag e med kompisar vill jag helst inte blogga för det e så osocialt och man vill ju inte att sina kompisar ska tröttna på än liksom. Japp så nu vet ni vrf .... Jag tar kompisarna först och bloggen sen . Aja men ska försöka bli bättre ändå ;)

bloggar imorn

ville bara säga att jag bloggar mer imorn. Är hos en kompis nu och då känns det inte så socialt att blogga. Får ta mina vänner i första hand och bloggen i andra hand....bara så ni vet vrf jag inte bloggar ;)

RSS 2.0