Tävling....

Jag e med och tävlar om ett Hawaiian tropic sett hos nicolesjostrom.blogg.se. Vill du vara med och tävla om settet så e det bara att klicka Här

Lycka till!

fjortis...

haha den här e så jäkla bra!!


vacker syn....

NOT! haha den här videon måste ses!



bytt header....

Nu har jag bytt header, tyckte att det var på tiden liksom ;) ..... men vet inte om jag ska byta tillbaks till min gamla igen för vet inte om den nya headern e så fin? :/

Vad tycker ni?

känner att jag behöver eran hjälp...jag vet,har stora problem här asså xD


smile

tycker denna låten är så söt och vill ju dela med mig av det goda, så just enjoy it ;)


Lady gaga style...

Vad tycker ni om Lady Gaga stil? Tycker ni att det är coolt eller skulle ni aldrig kunna ha på er sånna kläder?
Själv tycker jag att det e as ballt! ;)


climb

igår kväll satt jag och hannah och knarkade den här låten. Jag tycker inte att Miley Cyrus sjunger alls bra men denna låten sjunger hon faktiskt bra! Texten e så bra också....får en att kämpa till sitt mål :)

Är den inte bra? :)


solbränd

Va på stranden idag igen ;) Skulle sätta på mig solskyddsfaktor men det glömde jag såklart så nu e jag så jäkla bränd så jag ser ut som en tomato :( Badade inte så jätte mycket idag för det blåste vid bryggan så det blev ganska kallt så det blev inte så mycket bad :/ Men kanske ska vi ta ett kvällsdopp...om någon kan skjutsa oss :)
Hade varit så härligt att ta ett kvällsdopp! ;)

Någon mer som älskar att ta kvällsdopp?? xD

Videofy.me

Är medlem hos Videofy.me som e en as bra sida! Man kan se och lägga ut sina videofilmer och sedan lägga ut på sin blogg. Jag har några videofilmer hos dom och tycker det är en as bra sida. Mer får ni veta om ni går in på deras sida ;) Videofy.me

Ni kan se mina filmer HÄR



"trollar"

måste visa videon när vi trollar :D Vi e såå duktiga...



Vi borde ställa upp i talang!! Eller vad säger ni? ;)

attakerade av ett odjur...

i lysekil blev vi såklart också typ attakerade av en fiskmås! Eller aah vi blev inte det men typ en liten fågel som vi gav "mat" till. Blää hatar fiskmåsar, dom borde utrotas!!



Dansen i lysekil

kommer lägga ut lite videofilmer från när jag var i lysekil...här e på dansen i lysekil, som går....inte så bra :/


sommarväder

härligt!! Det är så jäkla varmt nu, vilket är bra för då blir man brun :) Jag och Hannah har solat och badat nästan hela dagen och gått lite på stan ( har inte kunnat blogga nu det sista för man måste ju vara lite social mot hannah panna ) . När vi var på stranden så hade jag ju tur som vanligt...jo jag fick fiskmåsskit på axeln!! :( Så typiskt mig, men det sägs ju att det ger tur, inte för att jag får det att gå ihop men aja man får vell hoppas på lite tur nu då ;). Imorn när vi ska till Näset och bada igen så får jag smörja in mig ordentligt för har blivit sååå bränd och ser ut som en tomato! Hannah har också blivit sjukt bränd och hon har as ont (stackan) men det har inte jag...as glad e jag för det för det e värsta plågan när man har bränt sig och det svider som pipan :/
Vi ska gå och lägga oss tidigt idag för vi ska upp tidigt till badet tomorrow ;)

Vad har ni för er imorgon? :)


Femkamp

snart ska vi åka till Liseberg och köra femkamp :D As kul och jag har aldrig gjort det förut så det ska bli skojigt xd
Sedan kanske Hannah kommer hit och sover över här eller tvärt om ;) Har inte träffat henne på länge nu så det ska bli super duper kul xd Vi ska åka och bada imorn också så vi får hoppas på att det blir varmt och skönt :)

Vad ska ni göra tomorrow då?



Alexander får utbrott...

såg ett klipp där Alexander Ryback får utbrott och slår sönder sin fiol. Dom säger att det typ var för att han har höga krav på sig men ärligt talat, man slår inte sönder sin fiol för det?? :O As dålig stil också att inte uppträda för att han e arg ? :S NOT GOD! xd Okej det kan ju ha varit något annat han var arg för och så säger bara media skiten något annat , men scary ändå liksom. Hoppas att det var första och sista gången han gjorde det iaf!



Michael jackson

vissa tror inte att Michael Jackson e död. Själv e jag inte helt säker efter att jag såg denna videon. Det kan vara media och sån skit som gör foton på andra personer så lik Michael som möjligt för att man ska tro att han lever, inte vet jag :/ Det kan ju vara att det stämmer också man kan ju inte vara 100 % ,det får man avgöra själv vad man tror. Jag förstår om det är så att han har fejkat sin död eftersom han hade stor press och kanske inte bara orkade ,han kanske ville leva ett "normalt" liv eller vad man kallar det. Sedan tänker man ju också på att han skulle göra come back och massor så det skulle vara lite konstigt om han bara ville fejka sin död just då. Vem vet det kanske stämmer eller inte, man får avgöra själv vad man tycker.....



sommarbilder på Nicolina

var ute och hoppade lite med Nicolina (kaninen) vilket inte gick så bra. Hon hoppade mest förbi hindret så då tog jag ist sommarbilder på sötisen ;) (L) Är inte så bra på att ta kort på en sprallig kanin som aldrig kan vara stillla så det blev sådär bra kort, men det får ändå funka ;)

                                   sötnos


försöker hoppa med henne,men det går inte så bra :/








             Äntligen fick jag henne att hoppa :D


                      Sen blev hon för trött


Ska försöka ta lite fler sommarbilder på henne någon annan dag och hoppas att hon är lite mindre sprallig då också xd

Sol :)

härligt!! Äntligen har vi varmt och soligt väder här i Göteborg. Har inte varit så varmt här men idag blev det visst ändrat på det ...bra va? ;) Hoppas bara att det kan holla i några veckor så att man hinner bada i havet och sola och bli brun ;) Tänkte sätta mig på gården och sola lite...man får ju passa på xd Sedan ska nog jag,pappa,Terese,Sara och alexandra till liseberg och köra femkamp! ....kul va? :D Känns lite fel ändå att åka till liseberg när det är så varmt och man hellre kan bada, men skit samma femkamp e ju roligt och är fortfarande förskyld så det är vell lika bra att jag inte hoppar i havet och badar så att jag sedan ligger med 40 grader feber.



filmkväll

har kollat på filmen Georgia rule som är en as bra film ;) Nu när det e midsommar så är det as bra flmer på tv så då får man passa på att kolla på film på kvällen xd Just nu ser jag på filmen Den vilda jakten på stenen som också är en as bra film ;) Har sett den några gånger men nu var det ganska länge sedan jag såg den så det är lite spännande nu när man ser den.
Ska snart gå och lägga mig också men det e så jäkla jobbigt när man inte har något vatten hemma för att vi har stambyte :/ Nu när man ska ta bort sitt smink och allt så hade det varit lite smidigt med vatten, men då har jacqe en liten lösning förstår ni ;) .....jag köpte nämligen avsminkningsservetter :) Är as bra att ha med sig i väskan eller när man reser och sånt (Y) Det e ju bättre än sån där flaska med rinnande sminktagbortsmedel. Någon som känner likadnant som jag ? Smidigt e alltid bäst vettu ;)





midsommar

nu ska vi snart åka till gunnebo :) Är fortfarande förskyld men det ska inte hindra mig från att ha kul ;)
Har gjort mig i ordning nu och satt på mig min söta blommiga sommarklänning :) Ovan på klänningen har jag den ljusa jeansjackan som jag älskar as mycket. Sommriga kläder till ett somrigt väder ;)(Y)

                                                                       outfit


                                 Taggad som fan för en varm och het dag ;)                                               



glad....

såg precis att jag hade fått in pengar på kontot som jag inte hade räknat med :) Blir man inte as glad då eller? ;)
snacka om att jag kommer sova gott inatt xd det ska bli shopping shopping och shopping så att det bara skriker om det  ;)

Natti natti! <3



bas röst

sitter och kollar massor av idolklipp på youtube...watch and enjoy it xd



scary från idol

haha kollade på denna videon från idol och den e så jäkla rolig så ni måste bara se den...



Vad vill ni fråga?

Om det är någon som vill fråga något eller undrar något om bloggen eller något annat som inte har med bloggen att göra....what ever , men nu har ni chansen att fråga exakt vad ni vill och ingen fråga är fel eller konstig! :)
Sätt igång och fråga nu jag vill svara på massor av frågor xd <3



Click

sitter hos pappa och kollar på Click med Alexandra och Sara. Har kollat på filmen click några gånger men ändå tycker jag att den är lika bra för varje gång jag ser den. Jag blir också lika ledsen varje gång man kollar tillbaks på sista gången han får se sin pappa och då pratar han inte ens med honom...tycker det är as sorgligt och gråter varje gång. Har ni sett filmen Click någon gång? ,om inte så måste ni verkligen det för den e as bra ;)



pepsi reklam

as grym..


single ladies

såg denna videon på youtube och var bara tvungen att lägga ut denna på bloggen!
Är det inte coolt ändå med så många som dansar tillsammans?



stranden

Var vid stranden idag med pappa,Terese,Alexandra och Sara. Vi hade as kul och vi spelade fotboll på gräset vid stranden :D Är vrålförsyld nu men jag får vell göra på mitt vanliga sett, knarka alvedon så blir det nog bra xd
Längtar också sjukt mycket tills imorn....ni vet vell såklart vad det är för dag imorn?..jo midsommar!! Ska bli så kul för först så ska Jag,pappa,Terese,Alexandra och Sara åka till gunnebo...vet inte riktigt vad vi ska göra där men kul kommer det iallafall bli :D Sedan ska jag hem till mamma och äta god midsommar mat som är : Lax,sill potatis mm och efterätt: god glass (Y) Sedan ska Jag,pappa,Terese,Alexandra och Sara sluta dagen med att grilla i sisjön :D ...Mysigt va?
Längtar sjukt mycket efter imorn!! ;)

Vad ska ni göra på midsommar då? :D




lysekilslägret

Ni kanske är lite nyfikna hur det var i lysekil?
Jo ,jag ska ju såklart berätta om det och det första jag kan säga är att det var sjukt kul där! :D
Vi spelade lite fotboll på pauserna,gjorde "trollerifilmer" ,gick ner till stan,spelade minigolf och tittade lite på film :)
Vi tränade ju den mesta tiden som ni nog förstår....vi hade 5 pass om dagen och vi hade först ett ispass på morgonen,gymnastik därefter,sedan danspass,direkt efter dansen hade vi ett till ispass och på kvällen hade vi det sista ispasset :) det var det viktigaste jag fick med tror jag xd


Bilder från lysekil

hade så jäkla kul i lysekil och det var as synd att jag blev sjuk :/ men vi hann ju ändå ha as kul och då får man ju dela med sig av det roliga , så här kommer lite bilder och sånt ;)







Vi försöker med lite trolleritrick som går sådär xd



hänt något konstigt med dom andra videorna så lägger upp fler imorn

jennys studentpresent från mig

Sydde denna vita "tröjan" eller vad man ska kalla det till henne. Som ni ser så "lånar" jag tröjan lite då och då , men det e hon så van vid så det är nog ingen fara;)



hittat min sladd!! :D

YEES....har äntligen hittat min underbara sladd :D Nu kommer jag bomba ner bloggen med bilder och sånt ;)
Måste visa lite bilder från jennys student också för det har jag ju inte gjort....fy mig!


                                fina jenny :)








Snacka om att man längtar tills man själv tar studenten! ;)

det som får mig att inte packa upp är....

detta klippet!!! Så jäkla roligt och jag kan inte vända blicken en sekund från videon! :D

två tummar upp till honom xd



overboard

knarkade denna söta låten i lysekil och det ska jag bannemed inte sluta med ;)



hemma från lysekil..

Åkte hem tidigare för blev sjuk. Igentligen skulle jag åkt hem i övermorn så det va ju inte så himla mycket som jag missade på lägret. Jag hoppas att jag blir bra snart ,men det tror jag :)
Nu ska jag bara packa upp alla saker och träffa pappa lite också :D <3 Har verkligen saknat familjen,vänner och sånt men mest av allt har jag ju saknat bloggandet ;) Men jag bloggar senare för nu måste jag fixa massor av saker först ;)

                                                   SE U! ;)


världens nyttigaste frukost

sitter och äter världens nyttaigaste frukost....bröd med nutella ;) Hahah okej den kanske inte är den nyttigaste frukosten men absolut den godaste ;)...får ju passa på att äta lite gott innan lägret. Känner mig paktiskt ganska peppad nu men fortfarande är packningen inte klar :/



listen

ååh så vacker låt!! Jag sitter och knarkar denna låten nu och känner att det är bäst att dela med sig lite av knarket xd haha nee men visst e den bra? Älskar denna låten såå mkt! Vill sjunga den låten men bajs på att jag inte kan sjunga :( Aja får vell låta beyonce sjunga den så att den låter fint ;) Vill ju inte förstöra låten xd haha ...någon mer som är galen i denna låten??



orginalet touch my bodey

haha denna är nog lite bättre va? Eller vad tycks? kanske inte så bra låt men bättre än när koreanen sjunger den iaf ;)


tuts my body

haha eftersom jag åker till lysekil imorn måste jag ju bjuda på den xd


american idol

ååh gud va duktig hon e och så himla söt! :)


bröllopsfixaren

sitter och kollar på bröllopsfixaren som går på 3 an :) Började kl: 9 om det är någon som vill se den. Det är en jätte bra film och har sett den minst 10 ggr tror jag xd Är nog en av mina favorit filmer :)
                             
                                 Vilken film är eran favorit film?

                                                    HANDLING

Amerikansk komedi från 2001. I rollerna: Matthew McConaughey, Jennifer Lopez, Bridgette Wilson, Justin Chambers och Judy Greer. Regi: Adam Shankman. Marias jobb är att planera andras bröllop. När hon äntligen lyckas träffar sin egen drömman visar det sig att han är förlovad med en av hennes kunder.



packtime

jahop nu är det packtime för min del och nu känner jag mig väldigt taggad ;) Jobbigt bara att packa allt för min packlista är fan 20 meter lång :S Känns som om jag aldrig kommer att komma igång :/ Kan absolut inte slita mig från datorn heller...kommer sakna min dator och allt bloggande. Tänk att jag inte kommer att kunna blogga på två hela veckor :( det är ju hemskt :( aja jag kommer vell på andra tankar när jag är där + att tiden går ju så snabbt så snart är jag hemma igen och sitter och bloggar...så lätt slipper ni mig inte xd
För en gång skull älskar jag att det regnar och hoppas att det gör det i två veckor, sen kan det bli sol igen :D
Ni undrar säkert vrf jag vill ha regn, men det är ju så att jag kommer ju bara att träna hela tiden och då skulle det vara för jävligt om det är värsta fint väder för då kommer jag ju ändå inte kunna bada och sola. Efter lägret kan solen visa sig för då jäklar blir det sol och bad för min del :)

Vad ska ni göra för kul på sommarlovet? :)


fredagsmys innan lysekil

nu ska vi snart äta räkor och kolla på film :) Vi brukar ha fredagsmys varje fredag men idag känns det extra mysigt eftersom jag åker till lysekil imorn. Kommer längta så efter alla kompisar här hemma men samtidigt träffar jag mina andra kompisar på lägret ;) Idag var sista dagen jag va med greta på hela sommarlovet för när jag kommer hem från lysekil så ska greta till kosovo så då kommer inte vi att träffas på hela sommarlovet :(
Men nu ska jag äta mina goda räkor men ni får ha en kul fredagskväll ;)





Ikea

mums!! Åt goda köttbullar och mos på Ikea. Så goda köttbullar dom har där asså, man blir helt galen xd Va där med pappa Terese och jenny (syrran). Måste också säga att maten är as billig...min köttbulle tallrik kostade bara 16 kr och då va det ändå 8 köttbullar och mkt mos, det var iaf så man blev mätt. Har ni ätit där någon gång? Om inte så gör det ...känns som om man är på en as bra restaurang fast as billigt (Y) GO IKEA ;)



sean banan ;)




RUUUUMPA!! xde

rösta! ;)

wiihoo ...är med i veckans blogg hos emmelist så det skulle vara såå gulligt  om ni röstade på mig :D
Ni kommer få se en sån glad jacqe om ni röstar,så sätt igång xd


trött jacqe vill inte sova

vrf kan jag inte fatta att man ska sova när man är trött? Jag försöker banka i mig det men nej det funkar inte.Vet inte vad det är som håller mig vaken men nått e det iaf :/ Har ni det likadant? Ska försöka gå och lägga mig nu men vet inte ens om jag kommer lyssna på mig själv . Ibland e jag ganska trög...eller om man kan kalla det blond ? Haha men ibland är jag helt enkelt för trött för att sova , inte för att jag vet hur det går ihop men det gör det iaf i min värld xd
Måste bara passa på att säga att jag förökte att göra en videoblogg , vilket gick piss , men den var rolig att kolla på för telefonen ringde mitt i allt och jag försökte att ignorera den vilket gick inte så bra. Så jag svarade och jag har märkt att jag ser ganska rolig ut när jag pratar i telefon. Ena stunden är jag Flamsig och gör massa miner och andra stunden är jag skit seriös. Typ när jag svarar i början ser det ut som om någott seriös har hänt typnågon som har dött eller nått ,assa ni ska se minen haha och typ i mitten så gör jag massor av miner som jag inte tänker på att jag gör xd Haha värst vad man kan ha roligt xd
Ne men nu måste jag sova så godnatt!! <3


mysstund med nicolina

mös med söta nicolina (kaninen) och hon e ju för go! <3 Inte nog med att hon är go utan hon är ju busig också xd Om hon bara får ett tillfälle så busar hon till det och ändå älskar jag henne så mycket. Är så sjukt galen i djur assa men inte kan man ha en djurfarm hemma ,vilket är synd :/ Hade inte klarat mig utan att ha ett djur ;) 

 
                                  suddiga bilder :/







open water 2

kollade precis på open water 2 :) den var ganska bra faktiskt. Såg den såklart hos voddler ;) Man kommer in i filmen och allt känns så verkligt och det gjorde filmen så mkt bättre. Tycker verkligen att man ska se den om man inte redan gjort det .

Betyg: 3,5/5


naaaaj....

ingen studentfest och ingen mat.....mamma ringde precis och sa att charlotte skulle på någon förfest och att vi inte kunde komma nu eftersom charlotte skulle gå ! :( Bajs jag som längtat hela dagen efter den goda maten och så blir det inget , snacka om att mamma kommer få se en sur jacqe ikväll :( Nu ska jag snart ringa mamma och vi ska bestämma något som vi ska köpa och äta istället +att jag ska få henne att köpa nutella också :D Då kanske jag blir gladare :) För att få kvällen att sluta bra ska jag sätta på en film hos..a jag tror nog ni vet vad jag menar....Voddler såklart ! ;) Det har blivit mycket kollande hos voddler för min del :) Jag har nog sett film hos voddler varje dag tror jag (Y) Hahah tänk att man kan bli så besatt av saker och ting xd

hemlös katt :(

usch vad hemskt det är när man ser ett djur som inte har något hem :(
Just nu är det en katt som har vart utanför oss i en vecka och inte har något hem ...tror jag iaf. Vi har satt upp lappar om katten , om det är någon som äger den , men nej vi har inte fått något svar än. Den håller på att jama för fullt så den har fått lite kattmat och vatten av oss och av andra. Hoppas vi hittar ägaren annars vet jag inte vad vi ska göra. Om jag inte hade kanin hade jag tagit hem den nu tills vi hittat en ägare men nu går det inte :(
Usch det är så hemskt att se katten på natten ensam och så kan man inte ta in den :( Har iaf gosat lite med den , men kan inte gosa för mycket med den för det kan ju vara så att katten kanske har ett hem men så när vi ger den mat så stannar den här och inte kommer hem...vem vet!
Iaf så hoppas jag att den får ett hem snart!! <3

spanien

ååh vad jag vill åka utomlands, typ till spanien! Hade vart så härligt att bara lämna regniga sverige och välkommnas as varma härliga spanien :) ...men när jag kom upp till pappa idag och Terese va där så satt hon och kollade på olika priser till spanien och kanske kanske blir det en resa till spanien i en vecka i september. Hade vart så parfekt ;) Tänk att få lägga sig och sola på en spansk varm, mjuk sand ..de du ,det hade varit något ;)
Synd att pappa är så jäkla flygrädd bara :/ ..men det ska nog funka att få på honom i ett plan efter att ha bankat i honom lite vett....eller vad tror ni ? :)

Ska ni utomlands i sommar då?




mc donald

vart på mc donald nu och ätit mig mätt. Mums säger jag bara ;) Jag vann ju en mc donald kort som det var 60 kr på så idag köpte jag upp för den :) Tänk att man kan göra nästan vad som helst för mat....som när jag vann mc donalds kortet, jag är så jäkla höjdrädd och ändå gav jag mig på backklättringen för att vinna mc donalds kort. Ja det är helt sjukt xd

Jag har märkt också att jag är sjukt dålig på att äta frukost. Jag glömmer det hela tiden och istället för att äta frukost väntar jag tills kl 2 typ och då äter jag middag...not bra ! Jag måste bli bättre på att börja dagen med frukost!



student fest..igen :D

haha en trött jaqe fick reda på imorse att vi ska på studentfest hos Charlotte ( en barndomskompis till min syrra) idag. Ska bli så kul och maten längtar jag till mest ;) All mat är så god på studentfester och nu när jag skriver om det kurrar min mage...snacka om att vara matälskare xd
Undra igentligen hur många studentfester jag har vart på under en månad ? *-)

Har ni vart på någon student fest i år? ;)

grillning

haha snacka om att vi hade det flummigt på grillningen xd Jag och greta flabbade (skrattade) ihjäl oss för ingenting och då menar jag verkligen ingenting! Nu har jag så mycket kramp i magen man kan få och magen är fullproppad med grillad hamburgare ;) Nu är jag trött efter allt flabb men tänkte ändå mysa till det lite med en film från voddler ;) Tänkte kolla på någon komedi så att man kan flabba lite till xd Sen blir det att sova för även om det är sommarlov nu så måste jag ändå tänka på att gå och nana (sova) i tid för på lördag är det läger och då blir det inte mycket sova :/ Måste säga att jag inte alls är så positiv till lägret just nu för är allmänt trött. Om en vecka hade vart bra med läger men not now! Får se hur mycket jag håller fast vid den här saken när jag väl är där ;)
Sen vet jag inte heller om jag ska ta med mig min bärbara dator till lägret för den kan ju bli stulen samtidigt som jag vill blogga när jag är där, men vi får se hur det blir med den saken , det lär ni ju märka ;)

Någon som har ett förslag på en rolig komedifilm?

kissies blogg...

is my favorite blog! ;)
okej jag gillar inte henne men hennes blogg är as kul att läsa. Jag fattar att det finns folk som inte gillar henne för det gör inte jag heller men att hata henne är vell att ta i :S ? Jag menar dom som inte känner henne och som säger att dom hatar henne, fattar dom inte att hon driver med dom och inte är seriös när hon typ photoschoppar sina bilder så jäkla tydligt och typ döljer sitt ansikte bakom en tröja för att hon skriver att det var paparazzis och sånt? Hon gör det så jäkla tydligt och ändå går folk på det :/ Sen är det är så jäkla töntigt att lägga ner tid på att skriva att kissie är ful,tjock och massor av sånt. Jag menar om man hatar någon så lägger man ju inte sin tid på den . Assa det som gör bloggen rolig är ju "kissies roll" om man säger. Om "kissie" inte hade vart som hon är så hade bloggen vart skit tråkig att läsa och det hade inte varit många som läste den överhuvudtaget. Tycker bara att det är patetiskt att så många "hatar" henne för dom fattar verkligen inte vad ordet "driva" betyder.
Bara så att ni inte missförstår mig men jag gillar inte kissie (jag hatar henne inte) men jag älskar hennes blogg

Vilken blogg är din favorit blogg? :D



voddler

har kollat på massa filmer hos voddler och dom flesta filmerna är gratis! Det är en as bra sida med as bra kvalité på filmerna ,så är ni sugna på en mysig hemma kväll med en bra film så kan ni alltid hitta en passande film hos voddler ;) Det ända ni måste göra är att registrera er som bara går på någon minut and then it´s done!  Vad sägs...är ni inte lite sugna på att kika in eller? ;)

 
                                 haha hade ingen bättre bild xd


sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov! Det känns inte som om det är sommarlov än men det är vell för att regnet forsar ner :/ Hade iaf en as kul skolavslutning och efter det drog nästan hela klassen till pizzerian...i ösregnet :/, men det var det absolut värt :D Efter en rolig stund på pizzerian drog några av oss till johanna (en i klassen) och va där. Jag tror nog att vi alla var propp mätta eller iaf jag men ändå åt vi glass med jordgubbar och grädde :D MUMS ;) Var så himla proppmätt efter det men det glömde jag snabbt efter våran "gapskrattstund",assa ibland fattar jag inte vart all skratt kommer ifrån? ...och våran humor! Sedan kom johannas systers barn som typ är ett år och han var såå gullig!! Han heter Bob, såå sött namn,eller hur? :) Gud vad jag är besatt av små bäbisar,jag blir helt "förtrollad" av dom! assa längtar så tills min syrra får barn så att jag kan bli moster och sno barnet ibland när jag är myssugen ,precis så som jag brukar sno hennes kläder xd( Det är så praktiskt att ha en sorasyster för då behöver man inte köpa tex nya skor för det är bara att "låna" av henne), kommer nog ta några år tills jenny (syrran) får barn ,men då jäklar kommer jenny få se mig hos henne dygnet runt xd Är det bara jag som är tokig i bäbisar eller finns det några ynkliga stackare till som gör det xd haha ne men finns det någon mer än jag som gör det??

Okej nu känner jag att jag bytte ämne lite så tillbaka till "skolavslutningens efterfest" som jag kallar det nu ! xd
Ja iaf så efter vi hade vart hos johanna så stack vi ut och som vanligt skämde jag ut mig inför ett fotbollslag tror jag att det var. A tycker det är as kul att skämma ut sig för folk tar det jämt så seriöst och tror man är helt bingbong i skallen (i detta fallet är det ju så men a ändå xd ) . Sedan så såg vi när 9: orna åkte iväg med sin buss till sin bal och alla var så himla fina!! Längtar så till 9:ans bal! ;)
Jao sen efter det var jag och greta bara ute och gjorde absolut nada och blev pisseblöta som jag märkte när jag kom hem (märkte först inte att det regnade när jag var ute för jag var så uttråkad av mig själv och min och gretas humor så orkade helt enkelt inte lägga märke till någonting :/ )

Wow jag är helt slu nu men än är dagen inte slut :/ :) . Ska till någon slags grillsak kl: 11 till 1...vet inte riktigt om jag orkar gå dit ,men eftersom det inte är så ofta får man väll kämpa sig dit ändå ,för det kommer vara så jäkla kul när man väl är där ;)

Vad har ni gjort idag då??


göra sig i ordning till...

sommaravslutning! Jag ska gå om en halvtimme och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig! :O Tragiskt ,tragiskt,tragiskt men min dåliga fantasi kommer nog på något i sista sekunden ;)
Är ju också såå härligt att det regnar....not, jag kommer frysa ihjäl och hur sommrigt känns det när det regnar liksom?? :O Det kommer kännas som julavslutning :/

Har ni också skolavslutning idag?

avslutningen med eliten = lyckad

som jag sa igår så skulle jag ha avslutning med eliten. Det va riktigt kul och dom hade dukat så fint i gympasalen ;) vi fick beställa pizzor och sedan god glass. Hahah vi körde också hela havet stormar eller vad det heter? Kul va? ;P Sedan lärde vi oss att dansa salsa vilket var as kul. Jag och greta sög när vi dansade till sammans men vi fixade ihop ett nummer xd inte för att det var bra då men vi fantiserade lite att vi var bra xd
ja så kvällen slutade bra och idag är det....skolavslutnig!!

telephone

är det bara jag här som älskar lady gagas låtar?? iaf så är jag så jäkla sugen på att göra en dans till låten telephone. Låten är så ball och vad kan då en dans bli?? JO...as ball xd Haha inte för att jag är duktig på att dansa men det är ju så jäkla kul att dansa fast man inte är bra. Får vell se hur det går med "dansen" om jag ens kommer börja göra en dans eller om jag inser med en gång att det inte kommer gå bra (är inte bra på att göra danser) men det är alltid värt ett försök...kanske ;) Visst är det kul att dansa? Okej alla danser är inte roliga men en del som typ lady gagas låtar är härliga att dansa till :) Haha börjar känna mig som 5 år nu , men vrf bli stor liksom ? lika bra att vara barnslig och ha kul! ;)


bitch?

haha kan inte sluta tänka på när vi hade gympa 7A mot oss (7B). Vi körde typ som paintboll (man ska skjuta på andra laget) och jag sköt på en tjej och då blev hon tydligen sur och sa tyst för sig själv "bitch" till mig. Jag såg att hon sa det men tänkte ta det efteråt. Sen i omklädningsrummet så kunde jag inte hålla mig utan ropade högt vem det var som hade kallat mig bitch, och ni skulle se henne xd Hon blev så jävla röd i ansiktet men jag fortsatte och tänkte att lite mer ska jag allt ge henne xd, så då sa jag att jag redan visste vem det var och att det bara skulle bli pinsammare för henne om hon inte kom fram till mig och sa vrf hon sa så än att hon låtsas som om det inte va hon, och då typ kutade hon ut xd okej hon kutade inte ut men snabbt gick hon. Hon kommer nog inte vilja prata med mig mer xd  Okej jag kanske var lite taskig på ett sätt men vadå man kallar inte en person bitch för en sån sak? Haha tyckte det var lite kul bara så var tvungen att skriva detta xd

,men vad tycker ni, var jag för taskig?




Ball trummis

kolla på trummisen hela tiden!! Han är as duktig xd



BALL GÅNGER 100

Finsk damp morgontränning

såg den här videon hos FATTYBOM  ,så jäkla rolig !! xd


Rasmus Seebach - Kalder på dig

är den inte bra?? ;)



avslutning med eliten ;)

Vad händer kl 5?? JO det är avslutning med eliten!! Eliten är en fritidsgrupp som typ håller i disco och sånt som jag och några andra i klassen "håller" i elr vad man kan säga. Vi gör massor av roliga saker iaf men nu är det ju snart sommarlov vilket betyder att vi inte kan ha gruppen nu på sommaren eftersom fritidsgården är stängd...men lika glad är jag för det för efter sommaren kör vi igång igen :D + att idag ska vi hitta på nått kul ;) Vi skulle igentligen gå och bada och grilla men det regnar lite till och från så det blir inget med det :/ , men det ska inte få förstöra avslutningen så våra fantasier ska nog komma på nått ännu bättre ;) eller vad tror ni??




ingen sladd = inga bilder :(

har fortfarande inte hittat sladden till datorn så att jag kan lägga ut bilder och sånt :( Får leta vidare sen,för att jag SKA hitta den! Jag är ju inte precis proffs på att hitta saker jag slarvat bort men en sak är jag proffs på...att slarva bort saker! :( Kunde det inte ha varit tvärtom?? Är ni också som mig och slarvar bort alla saker men hittar inget av det? Välkommen till klubben isåfall ;)


lisse med födelsebarnet xd

ska till lisse som jag inte vart i på ett år typ och ska faktiskt bli rätt skoj :) ska också fira denise som blir fjortis nu ;) GRATTIS DENISE :D<3 ska spela och vinna nu denna gången för en vinst måste jag få!! bajs bara att jag inte kan åka för har inget guldpass och inte tillräckligt med pengar till ett åkband men det får vell gå bra ändå :)
Visst kan man ha lika kul utan pengar? :) Det kan iaf jag, fråga mig inte hur ,men det kan jag xd

Wish me HA SÅ KUL xd  

högtryckfestivalen

hemma från högtryckfestivalen nu , och är så jäkla trött. Det var massa med uppträdande som black and white tror jag dom hette (vet inte vilka det är) och kent ring (vet inte heller vem det är) men dom flesta visste iaf det så det var vell bara att hänga på xd fick iaf kent rings autograf (måste ju ha det , man vet ju aldrig hur stor han kan bli liksom). Hahah och gissa vem jag såg där också? JAG BLEV FULL PÅ MIN COCA COOLA från idol!! Hahah jaa han var där så jag och greta var tvugna att få hans autograf (vilket inte var en autograf utan bara ett steck typ). Sen var jag också tvungen att säga att låten var en hit , och vad sa han så??..jo jag vet ,den är riktigt braa xd Haha en sån skön kille assa Xd Sen såg vi också en från river side, många "kändisar" haha två styckna men ändå xd
Är så glad nu också för vann en mc donalds meny på sån här klättrings sak med cola hållare eller vad det heter? Jag som är så höjdrädd klarade alla (23 st) men var så jävla rädd och höll på att kissa ner mig , snacka om tummen upp till mig xd (Y)

Har ni också haft en rolig dag??? :)


Jag blev full på min coca cola xd



backklättring

minigolf

först vaknade jag kl 1 och va skit trött , men då fick pappa en idé , vi skulle åka till mc donalds och sen spela minigolf som vi inte har gjort på 2 år. Ja som sagt så cyklade vi till mc donald och åt glass och efter det cyklade vi till minigolfen. Det va as kul och jag hade inte spelat på två år så det kändes lite konstigt, men gissa vem som vann...jo JAG :D Efter min "vinst" så fick jag en till glass så nu är min mage fullproppad med glass ;D JAMMI :D
Snart så ska jag också på högtrycksfestivalen men vet inte om jag stannar länge, får se om det är bra uppträdanden och så .

Vad ska ni göra för kul idag då?

never say never


Pelikanfest

i kväll blir det pelikanfest vid mölndalsbro :) kommer massor av olika artister som: Zillah och totte ( så söta) , kevin borg och många till som jag inte kommer ihåg :/
Räkna med att få se hundra kort och filmer på kevin borg i min blogg ;)
Sen ska jaag ju också bomba ner bloggen med hundra kort med Zillah och totte :) Totte e ju för sööt!!
Jag e ju ganska barnslig av mig men vill ju bara krama om totte !! ;)





sista träningen idag

snart blir det den sista träningen innan sommarläger, men om en vecka åker jag till lysekilslägret så det blir inte så mycket ledigt. Tiden har gått så fort och jag kan inte fatta att det är sommarlov om några dagar och att jag åker till lysekil om en vecka. Kan man inte stoppa tiden ett tag så att man hinner med?
Nu har jag iaf en rolig månad framför mig iaf.....

Idag: Pelikanfesten
Imorn: Åby fest
Måndag: Orientering
Tisdag: Grillfest
Onsdag: Skolavslutning och grillfest
Lördag: Åka till lysekilslägret
Juni-Juli: Lysekilslägret
Juli: gothia vecka
Slutet av juli: Danmark


snacka om roligt sommarlov ;)

inget konstigt alls xd.....




björn gustafsson












fashionize ;)

Nu har jag blivit medlem hos fashionizie !!! Det är en grymt bra sida med massor av kläder man kan köpa som är sjukt snygga. Det som är så bra med sidan är att när man köper nått så får man poäng efter varje sak man köper och ju dyrare sak man köper desto fler poäng får du , bra va?? :D Jag tycker verkligen att ni ska bli medlem där , varför inte liksom , det kan ju inte bli bättre ! :D

lite snygga kläder från fasionizie! :D















Ja som sagt så finns det allt möjligt här och då menar jag allt möjligt!  Dom har från skor,klänningar,jeans,tröjor,linnen till parfymer,smycken,väskor,underkläder,klockor,skärp,smink och ansiktsvård. Visst har dom mycket?? :D


fotbolls DM

igår spelade vi fotbolls DM med skolan. Jag går ju inte i fotboll annars men är med i fotbollsspåret i skolan. Är as kul och spela fotboll och specielt cup. Jag är inte jätte bra men har iaf utvecklats mkt sen jag började :) Igår då på DM så kom vi 5 , alltså är vi femte bäst i göteborg ! :D är inte det grymt bra för ett lag som inte spelar ihop och som samtidigt har spelare som inte spelar fotboll?

Iaf så efter dom två matcherna skulle vi spela en till match men vi skulle spela den matchen en timme senare , så då drog jag och greta och åt. När vi kom tillbaks så såg vi att vårat lag spelade och såklart hade tiden ändrats så dom hade börjat spela efter vi hade gått , typiskt mig och Greta ! Ja så vi missade den sista matchen som vi åkte ut på , så ja det var ju synd. Vi båda var ganska sura först att vi hade missat matchen men sen kom vi över det ganska snabbt eftersom vi insåg hur trötta vi var och hade ändå inga krafter kvar att spela för , så det var väll lika bra, men nästa gång vi har match ska jag bannemed inte missa den! xd

student vecka ;)

i tisdags så tog jenny (syrran) studenten och det var så jäkla kul och längtar själv tills jag tar studenten (5 år kvar men ändå xd) bilder kommer också snart , det har varit lite strul med att föra över bilderna på datorn, men ska lösa det på något sett ;)

Idag ska jag på student fest hos Julia ( pappas kompis barn) Jag har inte träffat henne sen jag var en skit unge ( typ 3 ) xd , så det ska bli kul att få se hur hon ser ut och så ;) ska ta lite bilder där också men bilderna kommer nog ta en stund innan jag får ut dom på bloggen , så det är bara att vänta.  



rip blogg! :´(

min blogg har blivit både seg och helt konstig så har bestämt att jag ska byta blogg om det inte går att fixa min blogg ;( ..bara så ni vet så kommer jag alltså inte blogga på ca en vecka, kanske om några dagar om man har lite tur med sig ;)


bubbleroom

fick 100 kr rabatt hos bubbelroom idag. Köpte en rosa cardigan som är skit fin. Gå gärna in på bubbleroom och kolla lite för dom har sjukt fina saker ;)


RSS 2.0