Bara 3 hål i tänderna

Okej det här låter skevt men jag har bara 3 hål i tänderna!! # hål i tänderna är säkert sjukt mkt för er och speciellt bara på ett och ett halv år men för mig är det as ballt! Jag har typ alltid minst 5 hål så jag e as stolt!
Sen e jag ju ledsen att jag har så dåliga tänder för jag sköter faktiskt dom men jag har väl jävligt dåligt saliv som inte tar hand om mina fina och dyrbara tänder :( Bajs för dom!!

scary

såg på youtube en bebis som typ hoppar fram på något konstigt sett i ett rum. Lite scary tycker jag allt att bebisen e men fan va jag skratta när jag såg den xd


Spirit uppvisning

Idag är det uppvisning i kungsbacka! Det kommer bli grymt kul och speciellt när mina kompisar ska komma och kolla! :)
Ni som bor i kungsbacka och ändå inte har nått för sig kl halv 7,är det bara att komma och kolla! ;)
Naj nu måste jag käka något och sen förbereda mig till upvisningen :D


Tomaten är far till alla barnen...

Är det bara jag som läser "tomaten är far till alla barnen" när det igentligen står "tomten är far till alla barnen" ?
Jag läser alltid fel på det och jag skrattar lika mkt åt det hela tiden. Aja iaf så ska jag kolla på den filmen idag,det var 100 årsedan jag såg den filmen,så det är det jag ska göra idag,och åka pulka med greta såklart! xd
Hahah jag kommer verkligen aldrig att bli vuxen,jag kommer vara barn hela mitt liv och åka pulka och massor! Hahah att jag är tränare till små barn är ingen hjälp till at växa upp direkt men det är väl bra det för jäklar va tråkigt livet skulle vara då! Tur att det finns små busiga skitungar här i samhället asså XD

Juste någon som vet vilken julkalender det blir i år?


Naturen

Måste bara berätta en sak! när jag och mina kompisar satt och åt igår på universeum så såg jag att det låg en tomat i min bagett. Mmm va gott,tänkte jag men innan ja skulle stoppa den i munnen kastade jag snabbt iväg tomaten på tallriken och gömde den. Greta frågade vad jag gjorde och mitt svar var: Oh,shit det är inte bra!
Hon bah varför? och såklart har ju jag tagit till mig alldeles för mycket kunskap om naturen så nu är jag jätte rädd om den så jag kastade iväg tomaten för jag kom på att inte tomater är bra för naturen när dom transporteras eftersom vissa tomater köps från andra sidan jorden. Jag vet att jag e lite knäpp av mig men aao :/



VÅR framtid

idag hade vi en utställning av vårat projekt om naturen i universeum. Alla skolor i mölndal var med och i slutet hade vi prisutdelning och vi kom 2:a ! As glad e jag och vi fick en resa till nordens ark. Första pris var övernattning på muséet under haj akvariet,as kul hade det vart men aja en andra plats är inte dåligt ;)
Vi i klassen har också hitttat en jätte bra sökningsida istället för google. Efter varje sak man söker på så planteras det ett träd så man kan söka jätte mycket på den sidan och så får vi mkt bättre natur, så kika in på sidan http://se.growyn.com/ !



Jag har inge land...

hah jag satt hela spanska lektionen och skrattade åt shan atci skämtet om kurder som alltid skyller på att dom inte har nått land. Jao så nu måste jag ju bjuda på det roliga...


Love the way you lie (part 2)

en ny version av "love the way you lie" med rihanna och eminen som e grymt mkt bättre än den andra!


Fösrta snön!

Just nu faller första snön...tror jag ( oj va gammaldags det lät xd ) . Najs med snö men fan va kallt det ska vara då,kan ju knappast gå ut innan man fryser till en infryst turbo katt :O Inte kuul!
Har ni förresten tänkt på att det snart en månad kvar tills julafton? Okej det kanske inte är så svårt att missa men är jag den ända som inte har en aning om vad jag önskar mig? Det e ju hemskt,tänkt så får jag bara pengar i present,okej det är inte så dåligt men det e ju hur tråkigt som helst att bara öppna kuvert,man vill ju öppna någon big,dyr sak som man typ suttit och kollat på i 2 veckor och äntligen får man öppna den...den känslan ska det vara! Eller va säger ni mina tomtenissar? Aja får väl forsätta att leta efter min drömpresent,annars får det väl bli pengar ock såklart mina romerska bågar (choklad)som jag alltid får xd MMM marabou!! Yammi för det (Y)
Naj nu blev min mage hungerig så får väl ta något att äta,kanske blir det chokladen som ligger på bordet? ;)

Se U! <3


Segt

nae gud va dålig jag har vart att skriva inlägg i denna knasiga bloggen! Nu får jag ta och skärpa mig!
Eftersom jag har varit så stygg får jag muntra upp er med massor av roliga saker som har hänt (Y)
Det första är att jag och greta var sekriterare eller vad det hette i onsdags när det var innebandy i skolan. Vi hade någon slags cup ( Både vi och killarna sög förresten,men det va as kul ändå) ,så jag och greta fick hjälpa till att sätta upp sargen som skulle sitta runt om och när dom skulle börja spela sin match fick vi vara bollkallar och samla in alla bollar. Det här kanske inte låter kul men det roliga kommer nu... Första roliga saken var att greta skulle fixa till sargen och när hon hade fixat till den snyggt så skulle hon hoppa över sagen och jao så klumpig som hon är rev hon hela sargen och fick börja om igen,snacka om att jag höll på att pissa på mig så mkt jag skrattade. Det andra roliga var att när jag skulle hämta en boll så såg jag att en sarg bit inte satt fast med andra delen av sargen så då gick jag och frågade greta " ska sargen sitta fast" och hon garvade ihjäl sig när jag frågade det för det är klart att en sarg ska sitta fast,men det fattade ju inte jag då :/ . Det tredje roliga var att när greta skulle samla in bollarna så såg hon så jäkla rolig ut för hon sprang med korgen i ena handen och plockade upp bollarna hon inte fick tag på eftersom alla sköt sina bollar lite överallt så hon såg ut som rödluvan eller nått xd. Det Sista roliga var att när en i åbyskolan fick utvisning blev han så jäkla glad och bah #yes,jag är den första i åbyskolan som har fått utvisning" xd. Mohaha så jäkla kul dag! Okej ni har antagligen inte sån dålig humor som jag har men sätt er in i situationen så får man nödskratt anfall XP.
Alrigt alla bävrar,nu ska jag sova men innan det måste jag lova er att jag ska bli mkt bättre på att uppdatera mer i min blogg dåra! Eftersom ni tjatar så mkt liksom *host*. Jag gör det bara för eran skull *hostattack*.

Natti natti <3

Kungsbacka,fotskäl,uppvisning,tjörn,uppvisning

Ojojoj,låter det stressigt eller? Så nu på morgonen ska vi träna 2 timmar i kungsbacka. Efter det åker vi direkt till fotskäl och tränar där 3 timmar. Inte är det slut än för vi ska ha uppvisning i åby i eftermiddag också (Y)
Ganska lugn dag,kanske ska lägga mig ner också chilla på livet lite när jag ändå har en sån otroligt lugn och härlig dag xd Haha nae tror inte det,men jag har iaf god matsäck med mig idag,oboy,vindruvor och massor av pastasallad :)
Ni som tror att denna jobbiga dag tog slut här kan ju gå och bajsa för så är det inte. Vi ska nämligen åka till tjörn efter uppvisningen idag och så ska vi ssova över där. Imorn kommer vi alltså att ha en slags uppvisning för massor av domare och specialister och sånt,men det ska faktiskt bli as ballt (Y)
Nae nu måste jag åka men

Gladaste DJ

vampire sucks

Snart kommer jossan kossan hit och ska kolla på film :) Vi ska se vamire sucks!
"Nemen oj,vart ser hon den då?"
Hihi joo jag kan se alla filmer som går på bio som inte kommit ut en på en sida men den sidan avslöjar jag sen,det får ju bli lite spännande eller hur? xd


minnen

Kommer ni ihåg Turkiets låt som vann för några årsedan? Jag minns iaf den och jag älskade den så mkt! Kommer ihåg när jag dansade till den med typ en röd hola hola kjol (stavningen är dock inte på topp) haha jag va så liten och busig den tiden! :D 



Kommer ni ihåg? :)


I like (Y)

assa shit va jag älskar denna låten!! just enjoy my little birds! (bra engelska)


CSI las vegas?

Nu när jag ändå är inne på justin bieber spåret här så kan jag juh säga att justin är med i "csi las vegas" serien. Han är ju inte direkt läskig av sig så får väl se hur scenen går när han ska vara "bad boy" xd


WTF?

jahopp,såg att justin bieber tydligen är en 51 åring igentligen som bara "klätt ut sig" till en 16 pojke som då är justin bieber ? Både veirdo och aa veirdo att folk går på det ändå för man ser hur fake videon är!



Flyttar aldrig hemifrån!

Har precis städat hela lägenheten för att göra mamma glad. Okkej hon sa att jag skulle göra det men det är lättare att säga "ja mamma jag gör det" än att verkligen göra det ;) Jag e faktiskt stolt över mig själv (Y)
Fast jag har faktiskt nu insett att jag aldrig ska flytta hemifrån! Tänk att få städa hela lägenheten värsta ofta och typ diska,tvätta och massor :/ Usch för städning! Ne nu måste jag rusa till träningen men ha d gött!


Paranormal activity på bio

Idag träffade jag min underbara Hannah som kommit från Stockholm bara för min skull! haha skoja,ne men jag var med henne idag och jesus vad jag har saknat henne! Iaf så gick vi på bio och eftersom jag inte e 15 så tänkte vi att vi inte skulle komma in på paranormal activity 2 som vi ville men jo visst kom jag in (Y) Dom frågade inte ens om legitimation,ballt va? xd Ser jag verkligen ut som 15? ;) Moahah,blev skit glad!
Om jag ska säga lite om hur filmen var så va den trippelt så läskigare än ettan! Hannah typ dödade min hand,så efter bion kvarstod bara mos av min hand! :(
Hahah måste berätta också att hannah är ju så jäkla lättskrämd och på bion satt hon och skrek som bara den,okej det gjorde jag också men en gång va det helt knäppt tyst och så hör man hannah helt random skrika ett sånt jäkla falskt skrik att jag flabbade sönder! haha aaa riktigt kul ;)
Tycker att ni absolut ska se filmen iaf,så jao nu har jag plannerat eran dag imorgon då ;)

Jag och moroten på bion

RSS 2.0