sov sött!

nee,jag har inte kommit någon vart med mitt pluggande utan har kollat på efterlyst ist :/ inte okej!
Aja men e man busig så är man ;) Imorn ska jag iaf till stan med alex om det e någon som skulle bry sig liksom xd Fan va gött det hade vart att vara rik och typ miljonär,fasen va mycket jag hade köpt,men jao tyvärr så är det inte riktigt så :/
Men jag e lika glad för det ändå ;) mohah,inte kan man deppa för en sån sak heller xd

Billionaire

Prov veckor

jahopp så nu måste man plugga inför provet imorn då :/ Sådär kul änna vettu men vafan,man måste ju göra det bästa av det ;) Om jag ska få klaga lite så har vi ju haft lite mer än mycket prov nu dom senaste veckorna. Förra veckan hade vi fyra prov och denna veckan hade vi spanska,NO och nu då SO då! Inte precis dom roligaste ämnerna heller :/ Aja men nu ska jag inte klaga på det och så får ni ha det riktigt gött! ;)

Måste ju få se den som skriver denna riktigt härliga bloggen,eller hur? xd


Mentorn

Träffade min mentor idag för första gången. Måste säga att jag är så jäkla nöjd och shit va vi babblade. Vi satt kvar och snackade en halvtimme efter alla hade gått xd Snacka om att dom har lyckats med att matcha (Y) Har inte så mycket att berätta om träffen med min mentor men vi ska ses om en vecka och ta en fika och då kommer jag säkert ha massor att säga (Y)  
Måste bara säga att alla ni som är 13-17,se till att ni skaffar mentor! Ni kommer verkligen inte att ångra er och man kan byta eller hoppa av om man vill så man har inget att förlora ;)


Stress = toppen

Naaj tror inte det du! Fy vad stress gör mig stress galen :/ Idag har vart en tomat stressig dag. 'Jag är juh en sådan människa som äter i slowmotion och kan absolut inte äta på 10 min utan det tar minst 20 min att äta för mig,men idag fick jag försöka hinna äta på dom små ynkliga 10 minutrerna. Måste ju säga er att det gick sådär och att äta spagetti i en hastighet av 100 mil/timme går inte riktigt smidigt om man säger så. Som ni kanske har listat ut så satte jag en spagetti i halsen och det är juh det värsta som finns! Jag är juh då sån som inte får världens utbrott och väcker uppmärksamhet till sig när man suttit i halsen så att någon kan hjälpa, ne utan jag sitter blixt still och får panik samtidigt som jag smidigt försöker att dränka min hals i mjölk så att spagettin åker ner. Det lyckades ju ganska bra men det är väl kanske bättre att någon vet när man sätter i halsen ? Hmm,att jag alltid ska köra mitt egna xd men iaf så tänkte jag bjuda med mig på min stressiga dag så att jag inte känner mig som en ensam tomat med stressproblem så a....


lång dag

Tjena mitt bena!
Idag har varit en sjukt lång dag! Först kom jag till skolan en timme för tidigt eftersom jag såg fel på klockan imorse så där fick jag sitta i en timme och vänta :/....inte kul!! Efter en ganska seg dag i skolan fick jag rusa iväg till,a jag tror ni vet vart....ishallen såklart,där tränade jag en grupp i en timme. Efter det så fick jag tomatspringa hem och byta om eftersom jag skulle till konfirmationen. Som vanligt va det skit trögt och jag fattar inte varför jag går dit eftersom det ända vi gör är att leka dagis typ eller nått :S Chees konstigt säger jag bara!
Efter min långa dag så sitter jag här och chillar på livet lite (Y) Snart ska jag se på idol och äta hamburgare som mamma ska komma med snart :) Bortskämd unge jag e! xd Naj då,inte e lilla jag bortskämd inte,bara hungerig vettni ;)

Inte kan man slappna av efter en creepy dag som denna!

min nya start på dagen...

När jag var på ett slags möte för en vecka sedan med spirit så fick vi lära oss mkt om självkänsla och självförtroende. Jag har skrivit detta tidigare i bloggen tror jag,men vissa kanske är nykomlingar här (välkommna isf :D ) så ni kanske inte har hört detta. Iaf vi ska nämligen stå framför spegeln och säga till våran egna spegel bild " åh va fin du e idag,du e bäst" a och så ska vi fortsätta i den stilen. Jag kan säga såhär att man känner sig inte precis normal i huvudet när man står och pratar med sig själv men resultat ger det nog....får man hoppas iaf. Det e nämligen så att man lurar hjärnan när man säger positiva saker till sig själv för hjärnan tror att det är någon annan som säger dom positiva sakerna till än så aa,jag tror att ni själva kan lista ut va det blir för resultat! Ganska smidigt om jag får säga det själv ;) Ibland får man väl offra sig lite tid framför spegeln och bara kasta sig ut alla positiva ord till sig själv ;) Nu har ni något ni kan testa på morgonen (Y)

Är tyvärr ingen konstnär så ni får stå ut med min fina målning xd


ett gott skratt förlänger livet

Tänk att man alltid ska få skrattanfaller när man åker till och hem från träningen. Varje gång,assa varje gång och då menar jag varje gång så får jag skrattanfaller som inte e normala alltså,men shit va kul man kan ha. Att man kan göra en bilresa på kvällen när man e trött så jäkla rolig..a det är tummen upp för det assa! (Y) Attans bara att man inte får magmuskler av att skratta för jäklar vilken mage jag hade haft då xd Aja inte kan man få allt i livet ;) 
 

"fuck,fuckers"

haha kollar på denna videon hela tiden...en som sjunger som har tourettes,men samtidigt tycker jag synd om honom!
Jobbigt att ha tourettes säger jag bara!!



believe

ååh,sitter och lyssnar på låten "believe" och får så många minnen <3
Älskar verkligen när det ploppar upp gammla låtar på radion eller tv eller något och så får man värsta flash back! Såå tummen upp för det! (Y)



Simhallen

Ska iväg till simhallen nu så det blir ett kort inlägg.
A somsagt så ska jag till simhallen och jag tänkte simma ganska långt så att jag får lite styrka och sånt. Det kan ju vara bra att köra lite sånt när man inte tränar så mkt ;)
Men CHAO sålänge

godmorgon!

Ska snart till skolan men tänkte göra ett inlägg först ;)
Idag kommer vara en as stressig dag för mig,först kommer jag få stressa från skolan till ishallen för att träna småbarn och sedan kommer jag att få stressa från ishallen till gymnastiken och efter det så måste jag stressa till tåget som sedan går till kunsbacka där jag själv ska träna. Låter det stressigt eller? :/
Att stressa är det värsta som finns och jag får jämt as ont i magen när jag stressar så det e inte direkt något att föredra xd Attans också,måste dra till skolan nu innan jag får börja stressa....den här dagen känns inte som en lyckad dag precis :/

Nemen vilken snygging xd

skogen imorn

tjena mitt bena!
Sitter här och kollar på "svenska new york fruar" samtidigt som jag pluggar inför provet imorn. Vi ska nämligen gå ut i skogen och ha prov på löv och träd vilket kommer gå riktigt bra xd Är inte riktigt en skogs tjej om man säger så och har inte koll på något som har med skogen att göra,men somsagt så får man ju se det positiva i det hela och plugga på och göra sitt bästa,sedan får det gå hur det vill bara jag vet att jag iaf har försökt (Y) Även om jag inte e direkt bäst när det gäller skogen så satsar jag nämligen på MVG,liksom vrf sikta lågt när man kan sikta högt? ;) Aja men nu får jag plugga vidare och så får ni hålla tummarna åt mig imorn tycker jag xd

Se U! <3

Monday morning

Usch va jag hatar Måndag mornarna! Man e så jäkla trött då och speciellt när man har sovit ut på helgen och sedan ska man upp halv sju och så har man världens längsta dag framför sig :/ Inte kul!
Är iallafall skönt att skoldagen e över idag då (Y) Sedan kan man ju tänka på mornarna att man lär sig saker i skolan vilket e nyttigt...haha se livet från den ljusa sidan liksom! Det e faktiskt inte så svårt att se livet från den ljusa sidan och så blir man juh mkt positivare då också (Y) Idag tänkte jag faktiskt på det eftersom vi pratade så mkt om det igår på ett möte så idag när det regnade så sa jag "ååh vilket fint väder det e ute idag". Sedan när jag försökte komma på det positiva med regnet kom jag inte på något så det gick juh sådär men det e juh alltid värt ett försök vettu ;)


time to say goodbye

lyssnar på en as härlig låt,nämligen "time to say goodbye"! Åkte till den för några årsedan i konståkningen (singel) och det va den härligaste låten jag åkt till någonsin! Sådan känsla säger jag bara ;)

Enjoy....


älgdagen

Idag när jag åkte hem från träningen så såg vi först en as stor älg vid motorvägen. Jag blev as lycklig eftersom  jag aldrig har sett en älg förut. Sedan efter typ 5 min såg vi två stora älgar igen. Snacka om att älgarna har en älgdag idag elr nått!




Älgarna demostrerar,älgarna har fått nog,älgarna vill ha frihet,här i sin  egen skog...hmmmma,hmmmmma!!

träning igen (Y)

Igår tränade jag juh 19.00-23.00 och vi hade fys i 1,5 timme och det va så jäkla jobbigt måste jag säga med ändå va det skit skoj. Jag fattar verkligen inte detta men jag har allltid hatat fys och styrka och sånt men i Spirit så tycker jag att allt e as kul! wierdo säger jag bara ;) Juste igår va den sista Fredagsträningen,as skönt verkligen för man vill ju igentligen inte vara i en ishall på en fredag,så det ska bli skönt (Y) Fick också Spirit väska och kläder igår tummen upp för det ;) Idag ska jag juh träna igen och först ska jag träna i åby ishall 15.30-17.30 och sedan ska vi träna i landvetter 19.30-22.00 tror jag och det ska bli skit skojsigt! Aja men nu får jag kila iväg!

SE U! <3

Kika in...

Jag är med i månadens blogg HÄR så vill ni också det så kika gärna in på hennes blogg! Vill ni inte vara med så vrf inte kika in där ändå? Hennes blogg e stört skön så a ni vet va ni ska göra....


Fredag today igen!

Tjena mitt bena!
Nu e det Fredag idag igen! ;) Värst va många Fredagar det finns då? ;P Hmm,nått att fundera över...eller inte xd
Fredagar e juh bäst,så e det ju bara! Va ska ni ha för er idag då? Själv ska jag träna,och sedan när jag kommer hem ska jag titta på en bra film och käka något mumsigt ,låter bra va? (Y) Mohaha!! Ha en tomato bra Fredag idag...chaoo ;P


Bjuder på en liten Fredagslåt

Nordstan

Va i Nordstan idag med jossan och alex ;) Det var en heltokig dag och jag kan juh börja med att säga att jag absolut inte klara mig själv inne i ett omklädningsrum :/ Jag skulle såklart sätta på mig en sportbh som inte direkt va lite trång utan mkt! När jag skulle ta av mig den gick det ju inte och fick juh kramp i armarna. Sedan ropade jag på alex så hon fick ju komma och hjälpa mig. Ska säga att det hände mkt fler saker xd
Måste juh också berätta att vi träffade bloggerskan "baby senorita" på stan och tog ett kort med henne för det måste man juh ha,eller hur? xd
Aja men nu ska jag mysa lite framför tv,eller inte! Jag ska nu städa min kanins bur och sedan dammsuga och våttorka köket...lyxigt va?..NOPE!

Måste bara säga att hon värkade vara jätte snäll!



brrr

Iväg till ishallen i regnet nu :/ Inte kul säger jag bara! När man har blivit dygnvåt av regnet så ska man in i en iskall ishall också,tummer ner för det! Aja det e väl bara att gilla läget.


Tummen upp?,nja tror inte det!

Lyx

Hemma från skolan efter en as härlig dag (Y) "nemen gud va tidigt hon slutar,slutar hon kl 12 varje Onsdag?"
Nope tyvärr så gör jag inte det utan jag brukar sluta halv 3 men idag så skulle lärarna på ett möte så fick sluta halv 12 ;) Lyxigt va? Tummen upp för det! Juste en liten fråga också.... Vilket parti ska ni rösta på? någon som vet? ;)


har inte lagt upp en bild på länge nu,så här har ni ;)

Negerboll....

Två Lattar tack!
Vadå två blattar?Han sa blattar till oss! :O


natti

Snart är det läggdags för lilla mig och för en gång skull så känner jag mig faktiskt ganska trött. När jag e så trött som jag e och sedan kollar på olika klipp som Måns möller ät med på så får jag ju skrattatacker som inte går att hejda xd Hahah han e juh bara för rolig så jag tänkte bjuda med mig av det roliga...


Hugo och Paow

såg precis att Hugo och Paow har gjort en låt. Vad tycker ni om den? Själv tycker jag
att den är bättre än kissies iallafall men fortfarande bara så jäkla wannabe fjortislåtar. Paow sjunger ju inte direkt dåligt,men inte bra heller,jag menar ska man göra en låt kanske det är bra att ha rösten också,eller? Jag menar det e ju ganska feil att spela fotboll utan en boll och lika feil är det väl att sjunga utan en röst?
 Tycker också att det e lite patetiskt att alla bloggare och alla "kända" ska göra sina egna låtar och det mest patetiska är att dom tror att dom kan sjunga? Strävar dom efter att bli nya carola,eller vad är det frågan om liksom? Hmm,här har vi något att fundera över! ;)

Enjoy kan jag ju inte direkt skriva på denna videon men aja....


Booosig!

hade lite småkul med mig själv vilket alltid slutar med aa just det här....









nemen va kul man kan ha ;)

Lika som bär?

vad tycker ni?


Söndag

Idag är det Söndag,vilket innebär att det e...jaa skola imorn :/
Så ja ikväll får man väl passa på att mysa till det lite och kolla på någon bra film (Y)
Ska också äta mammas goda lasange snart som hannah älskar och hon skulle igentligen ätit med oss men hon måste ju med tåget till Stockholm,så ja det blev inte riktigt så :/
Usch kommer sakna henne så jäkla mkt! Vill att hon ska vara här...får tårar när jag skrivier och jag saknar henne redan även om hon åkte för 10 min. Vi kommer ju iaf att träffas snart igen men då blir det nog i Stockholm...vill nämligen åka dit till henne för det verkar vara as kul i Stockholm ;)



Gudstjänst

usch,va på konfirmationsmötet och såklart började det med en 2 timmars lång gudstjänst! Så jäkla boring men nu e jag äntligen hemma iaf ;)
Vi fick iaf fika så det gjorde ju såklart hela saken mkt bättre (Y)

konfirmation

Tomorrow är det konfirmation då dah och ja det kommer väl vara lite trögt att lyssna på prästen och massa sånt,men man får ju tänka på resan vi sedan ska göra till Berlin (Y) mohaha på det ;)

Vad ska ni göra imorn då?



Det är väl sånna här låtar jag får börja lyssna på då ;)


Spirit

Nu har jag äntligen börjat i spirit! :D
"Du har juh tränat med dom hla tiden juh,vadå börjat nu,har du inte börjat för längesedan?"
Nope det har jag inte utan jag har testat att åka med dom i några veckor nu för att se om jag tycker att det e kul och om det e min grej liksom och det har jag märkt från första dagen att det är! ;)
Så jaa idag så sa jag till tränaren och hela laget att jag ska börja (Y)
Är värkligen as kul att träna och jag längtar till varenda träning tillochmed när det är fysträning.

Kan ju berätta om gårdagens träning då vi hade 1,5 timme fysträning och sammanlagt gjorde vi kanske 100 armhävningar på typ 5 min och sedan gjorde vi statiskmage i 1,5 minuter och jag var helt död efteråt. Vi gjorde andra skit jobbiga saker också men ändå har jag ingen träningsverk vilket är sjukt konstigt! Aja man kan juh inte direkt klaga på att man inte har träningsverk iaf xd

Aja men nu ska jag har en liten myskväll och titta på tv med en full godispåse i handen ;)

Ha en as nice Lördag!

hey baby dj otzi

Ännu en låt som väcker 1000 av minnen ;) haha kommer ihåg att jag älskade denna låten och dansade  till denna hela tiden xd


helgen

Har en ganska skön helg framför mig och tummen upp för att det är en rolig helg ;)
Ska såklart också bli så jäkla kul att träffa sofia som jag inte har gjort på skit länge sedan hon flyttade och bytte skola <3



School

Kommit hem efter en sådär jobbig dag i skolan. Blir alltid as segt när man har spanska,så jäkla tråkigt men eftersom jag är så kreativ så får jag nämligen lektionerna att bli mkt roligare,så jag lyssnar på musik och idag lyssnade jag nästan bara på "follow me". Okej vet inte riktigt om man kan kalla det kreativ men what ever lite beröm får man ge sig själv ibland xd

Idag e det juh också fredag,tummen upp för det ;) Sedan ska jag ju också träna idag som jag har längtat efter sjukt mkt! Idag ska jag ju också få åka i programmet lite mer än va jag brukar få vilket e jäkligt skoj! ;)

Follow me


stand by me

så jäkla skön låt...


kort Onsdag??

Usch va jag blev sur idag!
Igår sa lärarna att vi skulle ha kort Onsdag idag,vilket innebär att man får gå hem ungefär 2 timmar tidigare än man brukar eftersom vi alltid gör det när vi har kort Onsdag. Nehe så idag så fick vi gå hem 5 min innan bara?? :O Vafan,vadå kort Onsdag,det e ju för fan bara 5 min?? Hallå liksom :/ Nee,usch jag blev verkligen sur och besviken!
Hatar när man får värsta förhoppningen och så bara bajsar sig allt :/


minnen...

Ibland får jag bara världens lust att bara lyssna på en massor av gammla låtar som man lyssnade på när man var liten och här är en av dom....

E.M.M.A

söt -_-

Så ball och söt röst....



rullar fram-Fronda

denna låten väcker as många minnen från när jag var liten...haha en as skön låt säger jag bara xd



A hunter.....a bear

så jäkla cool video! måste verkligen se den! ;)


Ombytta roller...

Såg detta videoklippet på en blogg och den e ju såå kul!...


jobbigt är nog det rätta ordet!

gud va jobbigt det är att få tag i någon vikarie till min grupp :/! Har nog smsat alla men ingen verkligen ingen kan och jag vet inte vad jag ska göra om ingen kan? Antagligen får jag hoppa över Spirit träningen,men det e inte direkt något jag vill göra,så jaa jag får väl se hur det blir. Efter som jag ska upp tidigt imorn så blir nästa sak att sova (Y) Natti natti <3

dubbel pass

Idag e det en ishallsdag. Först ska jag träna mina små åkare 15.30-16.30 och sedan tränar jag med Spirit 16.30 till 18.00 i åby. "det va väl inte så mkt" tänker ni säkert. Ne det kanske det inte va men det e inte slut än vettu. Efter vi har vart i åby och tränat ska vi åka till Landvetter och träna 20.00-22.00! Det mest konstiga är att jag längtar sjukt mkt till träningarna,fast det kanske inte e så konstigt eftersom det e så jäkla kul!!
Nu e det bara vila och äta som gäller för mig så att jag orkar hela dagen ;)

Vad ska ni göra idag förresten? :)

träning :)

Snart ska jag iväg till mölndalsbro och ta tåget till Kungsbacka. Hmm,vad ska jag göra där?
Träna såklart :D Har faktiskt längtat sjukt mkt till träningen med spirit! Fastän jag e helt slut efter åbyvarvet så e jag sjukt träningsugen (Y) Ne nu e det dags för att göra sig i ordning.

See u <3


så jävla skön xd

älskar programmet "Tack gode gud att du e här" ,men det gick typ förra året.Sitter och tittar på olika "Tack gode gud att du e här" klipp och ett klipp älskar jag bara....


trött,trött och jaa.....trött

Sprang åby varvet idag! Vet inte hur långt det e men trött blir man och så e det 1000 uppförsbackar så man håller ju på att dö! :S Jag e ändå stolt över min tid, sprang på 10.45 och kom först :D Jag har ändå myckoplastma ( infamation i lungorna) och får igentligen inte träna eller ta i när jag tränar så e skit stolt över min tid :D (Y)
Det med att jag kommer först,det spelar ingen roll utan det e bara min tid och hur jag utvecklas som spelar någon roll,men blir man inte glad när man e sjuk och ändå kommer först? Då känner man ju att man har en ganska bra kondition ändå :D


konstig magsäck :/

Som vissa av er kanske vet så är jag tokig i mat och äter hela tiden. Jag kan äta 15 kg mat till middag och efter 10 min e jag döhungerig. Det läskiga e att nu har jag typ aldrig matlust vilket jag hatar! Det e så gott när man vill äta för man njuter så mkt då. Det kan ju bero på att jag varit sjuk ganska länge och är fortfarande inte helt bra. Aja jag får hoppas att den kommer tillbaka för visst e det gött med mat? :D.....Okej visst jag äter,men det ända jag kan vara sugen på nu e typ glass,godis och kakor typ :/ inte bra! 


06.00

Usch va trött jag e!!  Fattar inte vrf jag inte ligger i min goa varma säng ist för att gå till en iskall ishall på morgonen!?!?
Måste också packa in mig i 5 kilo kläder innan jag går också för jag fryser när jag bara e hemma,hmm,undra om jag kommer frysa i ishallen då :/?

Ha iaf en underbar dag :)

natti natti alla gurkor!

Nu e det läggdags för lille mig. Morgontrötta jag ska upp 05.30 imorn upprepa 05.30!! Kan ni fatta! då e jag som en zombie och jaa då ska jag gå till en iskall ishall och träna mina söta små åkare ^^. Jag e ju så jäkla kvällspigg också,så det går inte så bra när jag ska lägga mig tidigt och då slutar det ALLTID med att jag e trött som en uppstoppad skida eller så försover jag mig :/ Får väl försöka tvinga envisa mig att sova så att jag iaf e medveten vad jag gör och säger till stackars barnen imorn på isen. Nope nu får jag väl säga natti natti så får ni önska mig lycka till att komma upp ur sköna sängen imorn då xd

"pust"

jahopp här sitter man med 5 läxor och i SO ska man läsa 20 sidor tills imorm,jippi säger jag bara! :/
Jag menar,vi går ju inte till skolan för att plågas,nej vi går juh dit för att lära oss saker. Tror dom seriöst att vi ska lära oss nått när vi ska sitta och läsa i en tråkig bok och sedan komma ihåg allt och veta exakt allt?
 Jag säger bara såhär: Kära lärare vi lever inte i eran fantasivärld där alla elever sitter lugnt vid sina bänkar och säger: Ja fröken vi ska läsa dom här 100 sidorna på en timme. Typ som MVG barn elr nått? Nej tyvärr e det inte så,så ni kan sluta leva i eran fantasivärld and welcome to the real life!


RSS 2.0