Kycklingens kompis är ett egg

naeee stackars lilla kyckling...

Är du gay?

Kul sätt att få reda på att sin pappa är gay :/ Stackarn....
En ny bil

22 tegelstenar på huvudet, inte dåligt!


Hahah, telefoner asså....


Rösta!!

Hola alla sötisar! <3
Jag har vart med en tävling på Nelly då man ska göra sin egna klänning :)Jag har gjort två och det skulle vara dunder snällt av er att rösta!! :D  Om ni röstar på båda två så länkar jaag eran blogg men glöm då inte att skriva att ni har röstat ;)
Ha det gött! ;)
Mina designade klänning på NELLY.COM


Mina designade klänning på NELLY.COM

och inte mens heller, mens ålder asså..

hahha jag dör varje gång jag ser detta, har många liv asså ;)

Ny mobil änna ;)

Gött att äntligen ha en ny mobil! Min gamla är ju segare än segast! Fast jag kan börja ringa och sånt om en vecka eftersom mitt nummer och sånt måste registreras så det tar sin lilla tid. Köpte en Samsung Galaxy mini, AS NICE! Liten och smidig och har samma saker som Samsung Galaxy s 2 så det e toppen! Kostade bara 1200 också ;) Är super nöjd! Tänkte köpa Samsung Galaxy s 2 först men eftersom den kostar 5000 så va det inte riktigt värt det så nu när jag köpte mini så får jag ju massa pengar över! VÄRT! <3

Kika in vettja!

Kolla in denna härliga bloggen!! Riktigt nice blogg och ni har ju inget att förlora om ni tar en liten titt på denna bloggen :) Ni kommer sååå inte ångra er! ;)
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
Finns väl ingen chans att ni missade länkningen va? xd

Justin bieber...fast tjej

Justin bieber är visst lik en tjej ? :/ ...
Såg videon från den bästa och roligaste bloggen ever....  http://finest.se/Funnythings

Nytt tips..

hahah nu vet man hur man ska kunna fuska utan att bli upptäckt xd haha ne då!


tagit en båttur

Imorse åkte jag,Greta,mamma och Peter ut med Peters motorbåt! :) Va super kul (Y) Hahah va andra gången i mitt liv som jag åker motorbåt X) I love it! För Greta var det då första gången och hon tyckte det va lika kul som jag (Y) Hahah vi hade såå jäkla kul och snacka om att man flabbar ihjäl sig när båten hoppar över alla vågorna så att man måste hålla i sig XD Sååååå kul! Vi tog ju såklart lite bilder också....

bästa dansaren ever...

sheeet va ball kille! hade lätt viljat dansa som han asså!...

rysningar..

okej innan jag går ut och springer måste ni bara höra dom här låtarna....

ut och springa bort allt onödigt fett xd

Nu ska jag ut och springa,köra styrka och strecha med min kompis Greta! ;) Jag måste ju ha bäst kondition och vara skit vig tills tävlingsäsongen börjar! Från och med nu ska jag ut och springa tre dagar i veckan,MINST! Men nu måste jag dra! HA det gött alla där hemma!

LMAO

hahah fick precis reda på va lmao betyder..sååå stolt!

brev...

En far gick förbi sin sons rum och förvånades över att se att det var så fint städat och att sängen var bäddad. Så fick han syn på ett kuvert som låg på kudden, adresserat till ’Far’. Med onda aningar och nervösa händer öppnade han kuvertet och läste

brevet från sin ende son:

Kära Far!

Det är med stor sorg jag måste skriva till dig. Jag var tvungen att sticka med min flickvän, för jag ville undgå en scen med mor och dig. Jag vet att du och mor fortfarande tar mig för ett barn, men far, jag är alltså 17 år gammal och jag vet hur jag ska ta vara på mig själv.

Jag har funnit äkta kärlek tillsammans med Susanne, och hon är bara så söt. Men jag vet att du aldrig skulle vilja ha henne med på familjekort på grund av piercingarna, tatueringarna och hennes inte så smakfulla kläder och för att hon är så mycket äldre än mig. Också för att hon har fem barn, varav hennes yngsta dotter är i min ålder.

Men det är inte bara förälskelse. Far, hon är gravid med tvillingar! Du ska få barnbarn!

Susanne bor i en campingvagn ute i skogen, och hon har tillräckligt med ved för att hålla oss varma över vintern. Vi delar så många drömmar om framtiden. Far, hon säger att hon ska

köpa massa dataspel till mig. Susanne älskar barn.

Alla hennens ungar har olika pappor, men hon säger att med mig är det annorlunda. Jag vet att vi kommer att vara tillsammans. För alltid.

Susanne säger att jag är mycket mera man än de äldre killarna hon har varit tillsammans med. Är inte det sött?

Hon har också öppnat mina ögon för att hasch faktiskt inte är skadligt. Hon är en businesskvinna eftersom hon odlar sin egen hampa och säljer det för att försörja sin familj. Susanne är duktig med pengar; hon byter lite av sitt hasch till kokain och ecstasy med grannarna. De andra som bor i skogen är också företagsfolk.

Under tiden kommer vi att be om att vetenskapen finner en kur mot AIDS, så att Susanne kan få det bättre.

Du skall inte vara bekymrad för mig, Far. Jag är väldigt lycklig! En vacker dag är jag säker på att vi kommer och besöker er, så ni kan få se era barnbarn och mina styvbarn.

Med vänliga hälsningar,

Er son Jonas.

P. S. Farsan, inte något av det ovanför är sant. Jag är hos Thomas. Jag ville bara berätta för dig att det finns värre saker i livet än betygsboken som ligger i skrivbordslådan. Ring mig när det är säkert för mig att komma hem.


Ulrik Munther time!

mohahhha! gissa vart jag ska nu? ...Till Liseberg och se söta Ulrik Munther sjunga, fast på lilla scenen då :/ Mobbat att han inte är på stora scenen men aja :/ NAe nu får jag dra om jag ska hinna....

sommarlov!!

gött meed sommarlov!! Äntligen få sova ut och inte tänka på vilken dag det e! AS NICE!! Det firade såklart jag och mina kompisar Greta, Frida, Jossan och Alex hemma hos mig med en filmkväll ;) As nice va det! Chips,kladdkaka med GRÄDDE och massa läsk (Y) Det måste vi allt göra om! Nu när alla har sovit över ska vi dra till mitt andra hem....Mc Donals <3 I love it! Jag och mat ni vet...jag e galen i mat!!! mohahha!
Ha det gött!! <3

missar mattan

oh herre!! Gjorde nog ganska ont det där asså.....

Epic Swing Fail

Sommarlov..imorn!

Wooohoooo! SOmmarlov imorn dårah! Så jäkla gött! SOva ut varje morgon,sola och bada och bara leva...fan va gött :D Känns ju inte riktigt som sommar idag...regningt och allt men det har ju vart as nice väder ganska länge så jag räknar med att få en as härlig sommar ;) I år får vi extra långt sommarlov också eftersom vi fick mkt kortare förra året...såååå damn nice änna (Y)
Ha en nice dag!!

Rebecca Black

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?
rebecca black funny

autocorrect.....not!

funny sms

det går ju inte bort!!

Hahah stackars kille! Men haha vilken humor man kan ha!

roliga bilder här va...

Hahah varför inte liksom? ...
Thinking Of Her
Sen då till alla som klagar över sitt jobb hur jobbigt det är....det kan för fan aldrig bli skitigare jobb än detta eller? :P
shit funny
Stackarn...
lol2
Mohaha!!

So damn right

En färgad man går in på en bar.

En vit man säger:

- Färgade är inte tillåtna här.

Den färgade manen säger:

- När jag föds är jag svart; när jag fryser är jag svart; när jag är sjuk är jag svart och när jag är död är jag svart! Men när du föds är du rosa; när du fryser är du blå; när du är sjuk är du grön och när du är död e du lila! och du har nerver att kalla mig färgad!?


så kan det gå när man tjuvläser...


Högtrycksfestival

tjeenare mannen!!
Idag ska jag och några kompisar på en festival här i mölndal ;) Ska bli skit kul (Y) Igår va ju pelikanfesten för familjer och sånt och det va sjuuukt kul!! Vi är ju så bra på att uppehålla oss själva ;) Det va några kändisar igår också typ marcolio, patrik isacsson, molly sandén och några andra. Idag är det mer för ungdomar och några ska uppträda. Kommer nog bli kul änna ;) Men nu håller jag på att städa mitt rum eftersom jag är så duktig så ska försöka att bli klar innan vi ska gå :D
Ha det göttans!!

Zumba he Zumba ha

älskar denna låten, sååå jäkla go änna! Får snart ta ett zumba pass för det ser ju så jäkla kul ut!!

godnatti

Tjenare mannen!
Är hemma från Denise som hade födelsedagsfest idag :) Va riktigt skojigt och vi fick sheeeet god tacos! :D I LIKE!!!
Nu e jag så jäkla trött att jag bara skulle kunna somna på pricken, men kommer nog ha ganska ont imorn isf så det e nog bäst att lägga sig i en mjuk säng ist ;)
Nae men nu får jag göra i ordning mig innan jag somnar...natti natti!

Nordens ark

har kanske inte berättat att min klass vann en resa till Nordens ark för en dag. Vi var där i måndags och det var riktigt kul! Måste ju visa bilder....
Snodde alla bilderna från min kompis blogg eftersom jag själv suuuger på att använda min kamera xd
På hennes blogg finns fler bilder och ni måste bara kolla ib bloggen.....  http://olohfsson.blogg.se/

väckarklocka

En sådan här väckarklocka skulle jag lätt behöva!!
Men såhär ser den ungerfär ut nu...

avslöjar lösenord

haha smart kille...

Bränt mig :/

Va och badade och solade med Jossan och Greta i Sisjön :) Blev liiiite för mkt sol för min del så nu ser jag ut som en tomat. Kommer nog svida ordentligt ikväll :/ Får iaf hoppas på att den tomatfärgade huden blir brun xd
Att jag ALDRIG kan lära mig! Vet inte hur många gånger jag har solat liiite för mkt och lidit hela natten typ ju :/ Inte okaj! Nu får jag väl vänta tills solen inte steker så mkt innan jag går ut men Jossan och Greta igen, annars lär jag ju se ut som en bränd tomat ist.
Lika som bär...

kåt jävel....

denna bilden säger ju mer än tusen ord... xd
funny comic

skön tant!

Lätt att jag ska vara så pigg när jag blir gamal! Hahaha så jäkla skön!

Tips!

Haha det är ju sååå typiskt mig att alltid vara sen...men nu vet jag va jag ska säga när mina kompisar väntar på mig xd

Trött gris

Känner mig som en trött gris just nu :/ Måste hänga upp alla kläder som mamma tvättade igår innan jag går och nanar. Att det alltid ska ta åratals för mig att få saker gjort :/ Nu när man som mest bara skulle vilja bädda ner sig i en gosig säng så väntar det ist slavarbete :/ Nae riktigt så illa är det ju inte...som tur är! Får ju faktiskt skylla mig lite själv änna vettu.
Men godnatt alla bananpuddingar!!


Min gris sida kommer smygandes på kvällarna...mysigt!


Hola amigos!

Tjenixen!
Damn va varmt det va igår dåh! Synd att det inte va lika varmt och soligt idag, hade ju hoppats på att få lite brun färg på mitt vita skinn ;) Hoppas på att det blir bättre väder imorn iaf (Y)
Fast kollar man på bilden nedanför så ser man ju att jag har fått lite go färg iaf! I like!

Mohhaa


adopterad?


Studentmottagningar

Har precis kommit hem från stan. Va och kollade när studenterna sprang ut vid Katrinelund.Veronica och massa andra tog ju studenten idag så ska först till Veronicas studentmottagning och sen till Carolines mottagning. Ska bli riktigt skojigt och sheeetans va jag ska äta! Är alltid så himla god mat på studentmottagningar. Åt ju för fullt igår också när Lisa (en i laget) tog studenten, va riktigt kul!
Ska inte glömma att ta massa kort!! :D

Humor på högsta nivå....


RSS 2.0